Elektriker till Assemblin El Värnamo

Elektriker till Assemblin El Värnamo

Vill du vara med i framtidens installationsföretag?
Assemblin expanderar och efterfrågan på våra tjänster ökar. Vi söker nu entreprenad- och serviceelektriker på heltid, med placering i Värnamo. Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Vi har flera spännande projekt på gång.

Din bakgrund

Vi ser att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar självständigt med stöttning från projektledaren.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Morgan Strandhamn på nummer 010-472 54 73 eller via mail morgan.strandhamn@assemblin.se Rekryteringen sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdatum är 2019-05-31.
Mer info
Kontaktperson Morgan Strandhamn
Telefon 010-472 54 73
Område Värnamo
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (5 dagar kvar)