Däckmontör till Gummidepån, Rekrytering Värnamo

Däckmontör till Gummidepån, Rekrytering Värnamo

Vi på Gummidepån AB behöver utöka vår personalstyrka med en person. Arbetet sker på dagtid i våra lokaler i Värnamo (förutom de gånger när vi måste ta oss ut och hjälpa våra kunder på plats).

Arbetsåret på Gummidepån börjar alltid med att vi går igenom utrustning och lokaler på vår toppmoderna arbetsplats så att allt fungerar så bra som möjligt. Här hittar du maskiner som endast finns på ett fåtal däckverkstäder i Sverige, det blir roligare att jobba då samtidigt som det är lättare att ge kunderna en service i toppklass.

Flera av våra kunder väljer att lagra sina däck hos oss. Inte så konstigt då lagringen är en faktor som påverkar hur däcken slits och bör utföras korrekt. Inför högsäsongen går vi igenom däcken i vårt lager och säkerställer att de ser ut att klara sig till nästa planerade hjulskifte. Om det finns något som kunden måste bli uppmärksammad om tar vi en kontakt för att hitta en lösning.

Högsäsong
När tidsbokningarna börjar komma tätt vet vi att den planerade högsäsongen är på gång. Under de här veckorna krävs det en extra laginsats från samtliga våra medarbetare då vi ökar upp tempot samtidigt som vi har många kunder att fokusera på. Högsäsongsveckorna blir även mer fysiska och ställer högre krav på uthållighet än övriga delar av år

Sommar
När sommarvärmen kommer blir det fler fordon ute på våra vägar vilket ger en omväxling i vårt arbete. Vi jobbar fortfarande med däck men nu handlar det om allt från motorcyklar till traktorer. Det sysselsätter oss fram till hösten då det åter igen blir dags för oss att förbereda inför årets andra och sista högsäsong.

Rekryteringen sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland AB Detta innebär att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är Gummidepån som slutligen anställer en person.

Är du är rätt person för Gummidepån? Sök tjänsten direkt.
Rekryteringsarbetet sker löpande och avslutas så fort vi har hittat rätt person för tjänsten. Om du har frågor kan du kontakta ansvariga rekryterare, Jimmy Lehtomäki och Jonas Lindahl, på tfn 0370-301550

B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du någon tidigare erfarenhet från branschen så är det naturligtvis meriterande men vi tittar främst på dina personliga egenskaper och vad just du tillför i vår arbetsgrupp.
Mer info
Telefon 0370-301550
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aktivbemanning.se
Sista ansökningsdag 28 apr (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gummidepån i Värnamo är medlem i DäckPartner, en av Nordens största aktörer inom däckbranschen. Läs mer om Gummidepån på gummidepan.se

Aktiv Bemanning i Småland är ett lokalt auktoriserat bemanningsföretag i Värnamo. Vi tillhandahåller tjänsterna rekrytering, hyrrekrytering och bemanning. Som en del i Aktivgruppen så kan vi även erbjuda våra företagskunder truckutbildningar, outsourcinglösningar och möjligheten att hyra kontor och/eller produktions-/lageryta.