Junior robottekniker till talangprogram hos JE Robotteknik!

Junior robottekniker till talangprogram hos JE Robotteknik!

Har du ett stort intresse för el och är ute efter nästa utmaning? I den här tjänsten får du möjligheten att vara en del av ett mindre bolag med stora framtidsvisioner där du får vässa dina programmeringskunskaper i form av ett talangprogram. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

I tjänsten som junior robottekniker kommer du att tillhöra ett team bestående av fem andra personer i liknande roller som dig. Här kommer du att arbeta med installationer och programmering av robotsystem och automationslösningar. Du kommer att arbeta projektbaserat där ni i de större projekten arbetar i team och i de mindre projekten på egen hand. Vidare kommer du även att arbeta med underhåll ut mot kunder vilket kan innebära snabba förändringar som kräver en viss flexibilitet. Vi ser också att du är en samarbetsvillig och serviceinriktad person då du på sikt kan komma att hålla utbildningar mot kunder.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt talangprogram. Talangprogrammet pågår under hela konsultuppdraget och tas fram i samråd med kunden och anpassas efter dina behov och kompetenser. Inledningsvis får du ta del av ett introduktionsprogram där ni bland annat går igenom interna system, olika roller samt får en genomgång av rollbeskrivningen. Programmet består bland annat av löpande kompetensförsörjning genom lärarledda utbildningar och E-learning inom allt från personlig utveckling till teknisk kompetens. Under konsultuppdraget kommer du dessutom att samarbeta tätt med en mentor och närmsta konsultchef på Academic Work för löpande coachning och stöttning. Allt för att ge dig bästa stöd att utvecklas på ett såväl professionellt plan som personligt.

Du erbjuds
 • Goda utvecklingsmöjligheter att växa inom bolaget samt kompetensutveckling från erfarna kollegor
 • Ett tolv månaders talangprogram för att vässa dina el- och programmeringskunskaper
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med installationer och programmering av ABB:s robotsystem
 • Bygga upp produktionsanläggningar
 • Arbeta ute hos kunder med service, reparation, problemlösning och underhåll
 • Arbeta med orderhantering och kundsupport
 • Genomföra olika tjänsteresor inom Sverige
Vi söker dig som
 • Har en gymnasial- eller YH-utbildning inom el eller elektricitet alternativt förvärvad kunskap genom arbetslivserfarenhet som vi bedömer relevant för tjänsten
 • Har programmeringskunskaper inom något av följande områden: PLC, HMI eller SCADA, C# eller ABB robotsystem
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i daglig dialog kunder, leverantörer och kollegor
 • Har B-körkort då resor till kund, produktion och anläggningar förekommer i det dagliga arbetet
Som person är du:
 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Flexibel
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, med 12 månaders talangprogram

Placering: Gnosjö, Värnamo

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JE Robottekniks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JE Robotteknik är ett företag beläget i Gnosjö vars affärsidé är att i huvudsak sälja automationsutrustningar för verkstadsindustrier. De säljer robot- och automationslösningar, arbetar med reperationer och underhåll samt arbetar med effektivisering och optimering av nuvarande processer och flöden.