Junior beräkningsingenjör

Junior beräkningsingenjör

Vill du boosta dina kunskaper inom beräkning och bli en vassare ingenjör? Nu söker vi dig som vill arbeta på ett växande företag där du får möjligheten att ingå i ett talangprogram. Här finns det stora möjligheter att på sikt växa i både rollen och företaget. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Till vår kund i Gnosjöregionen söker vi nu en junior beräkningsingenjör som ska ingå i ett talangprogram. I den här rollen kommer du främst att arbeta med beräkningar och tillhöra ett team bestående av flertalet andra beräkningsingenjörer. Det finns stora möjligheter att vara med och påverka slutresultatet då du är med i hela produktkedjan från skiss till färdig produkt. Du kommer främst att arbeta projektbaserat där du bland annat kommer att ha ett tätt samarbete med R&D avdelningen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt talangprogram. Talangprogrammet pågår under hela konsultuppdraget och tas fram i samråd med kunden och anpassas efter dina behov och kompetenser. Inledningsvis får du ta del av ett introduktionsprogram där ni bland annat går igenom interna system, olika roller samt får en genomgång av rollbeskrivningen. Programmet består bland annat av löpande kompetensförsörjning genom lärarledda utbildningar och E-learning inom allt från personlig utveckling till teknisk kompetens. Under konsultuppdrag kommer du dessutom att samarbeta tätt med en mentor och närmsta konsultchef på Academic Work för löpande coachning och stöttning. Allt för att ge dig bästa stöd att utvecklas på ett såväl professionellt plan som personligt.

Du erbjuds
 • Goda utvecklingsmöjligheter att växa inom bolaget samt kompetensutveckling från erfarna kollegor
 • Ett nio månaders talangprogram för att vässa dina beräkningskunskaper
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta i olika projekt med kollegor från andra avdelningar
 • Arbeta med beräkningar och analysera, skriva rapporter och följa upp resultatet med bland annat testavdelningen
 • Planera och struktutera upp arbetet tillsammans med chefsingenjörer
 • Ha daglig kontakt med såväl leverantörer, kunder som kollegor
Vi söker dig som
 • Har en civilingenjörsexamen på högskole- eller universitetsnivå inom ett område som vi bedömer relevant alternativt att du är en högskoleingenjör med några års relevant arbetslivserfarenhet
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i daglig dialog med kunder, leverantörer och kollegor
Vidare är det meriterande (ej krav) om du har tidigare erfarenhet av LS Dyna, Ansa eller Metapost.

Som person är du:
 • Kommunikativ
 • Självgående
 • Resultatinriktad
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid med nio månaders talangprogram

Placering: Gnosjöregionen

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se