Underhållstekniker till Aalberts Surface Technologies AB i Värnamo

Underhållstekniker till Aalberts Surface Technologies AB i Värnamo

Har du ett stort teknikintresse och är redo att utvecklas i en roll som Underhållstekniker hos ett spännande företag med goda chanser till utveckling? Vi söker dig som tycker om att arbeta praktiskt och trivs med varierande arbetsdagar där du får möjligheten att arbeta med omväxlande uppdrag.

Arbetsuppgifter

Som Underhållstekniker ingår du i ett viktigt team som ansvarar för att serva och underhålla företagets maskinpark och fastighet. I arbetet ingår även löpande service efter fastställt schema i digitaliserat system och en del reparationer förekommer därför krävs det att du kommunikativt och lösningsfokuserat kan planera, utföra och dokumentera underhållsarbetet. Du deltar också i det dagliga förbättringsarbetet och medverkar i underhållsmöten på plats.

Arbetstiden är dagtid, men när du börjar bli varm i kläderna kommer viss beredskap ingå i tjänsten, då produktionen går dygnet runt.

Din profil

Vi söker efter dig som har ett tekniskt intresse, kanske har du erfarenhet från underhållsarbete inom industrin eller att du helt enkelt gillar att skruva och har viljan att lära dig. För att trivas och lyckas i rollen är du praktisk lagd och är inte rädd för att hugga i. Då du kommer arbeta mycket under eget ansvar är det viktigt att du är bekväm i det samt har förmågan att driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. Vidare är du noggrann i ditt arbete och tycker om att göra saker ordentligt, du har med andra ord en känsla för hög kvalitet och effektivitet.

Du bör ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt grundläggande datorkunskaper.

Krav på B-körkort. Truck- och Traverskort är meriterande.

Du erbjuds

Ett spännande och framåt företag i ryggen och ett varierade arbete där du har stora möjligheter att utvecklas. Tjänstetelefon ingår i anställningen.

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2022-05-27

Välkommen att registrera din ansökan på www.pulsbemanning.se. Vid frågor kontakta ansvarig Rekryterare Anela Drndo på Tel: 0370 - 30 78 61 för mer information.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aalberts Surface Technologies AB finns i Värnamo och Anderstorp, och är ett serviceföretag inom värmebehandling. Företaget ägs av Aalberts N.V med säte i Nederländerna. I Värnamo är det ca 20 anställda.