AGES Värnamo AB - Kvalitetstekniker med kundansvar

AGES Värnamo AB - Kvalitetstekniker med kundansvar

AGES VÄRNAMO AB

Kvalitetstekniker med kundansvar

Vill du vara med och fortsätta utveckla vårt affärsmässiga kvalitetsfokus?

Vill du tillsammans med vårt team bli en viktig kugge i svensk industri?

Är du tekniskt intresserad och gillar mötet med människor?

- Då kan vi ha vi jobbet för dig!

Visionen för AGES som koncern är att vara en ledande aktör inom utvalda kundsegment genom en tydlig fokusering på kundnytta, utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga lösningar. Under de senaste åren har omfattande investeringar genomförts, framför allt gällande automatiserad produktionsutrustning. Detta har resulterat i effektiva, flexibla och moderna tillverkningsenheter.

I rollen som Kvalitetstekniker med kundansvar på AGES Värnamo får du en fantastisk möjlighet att vara med och fortsätta utveckla vårt kvalitetsarbete.

Våra kundgrupper är i huvudsak verksamma inom områden som fordon och verkstadsindustrin.

Rollen innebär att du är operativ i det dagliga kvalitetsarbetet på AGES Värnamo med ett uttalat fokus på den externa kommunikationen. I ditt arbete står du i nära kontakt med våra kunder och driver företagets ärenden ut mot kund. Du ingår i vårt kvalitetsteam som proaktivt och kundfokuserat utvecklar företagets kvalitetsarbete både strategiskt och i det dagliga.

Du tar ett övergripande ansvar för våra kundreklamationer och arbetar proaktivt mot kund i syfte att bibehålla och utveckla framgångsrika relationer.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Driva och administrera kundreklamationer
  • Kundkontakt i kvalitetsfrågor
  • Q representant och administratör i APQP projekt
  • PPAP
  • Driva kvalitetsprojekt
  • Interna revisioner
Vi arbetar i affärssystemet Jeeves som tillsammans med Officepaketet blir ett viktigt IT-stöd för dig i ditt arbete. Beroende på din bakgrund, kompetens och personlighet kommer du få goda möjligheter att påverka tjänstens långsiktiga karaktär.

Vi välkomnar dig till en spännande och utvecklande tjänst i en koncern med lyhördhet för marknadens växande behov!

Vem är du?

Vi söker dig som i första hand har en teknisk bakgrund och erfarenhet från kvalitetsarbete inom tillverkande industri. Har du arbetat mot fordonskunder och / eller kommer från branschen inom skärande bearbetning är det meriterande. Ditt arbetssätt präglas av att du är målinriktad, lösningsfokuserad och självmotiverad. Med engagemang, nyfikenhet och lyhördhet får du kundernas förtroende när du driver kvalitetsrelaterade projekt. För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att samarbeta och en social och utåtriktad personlighet. Precis som du, brinner företaget för utveckling och förbättringar.

Intresserad? Ta chansen att bli en viktig faktor i AGES Värnamos utveckling. Kanske arbetar du idag på ett företag som kvalitetsansvarig och vill ta nästa steg i din utveckling i en växande koncern med stor potential för individuell utveckling? Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar AGES med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare Johan Sandahl, 0370-302501 . Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se, senast den 26 augusti.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Email Mejla Johan Sandahl
Område Värnamo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AGES Värnamo med 78 anställda levererar komponenter framställda genom skärande bearbetning. Verksamheten präglas av hög teknisk kompetens med tillgång till avancerad och i hög grad automatiserad produktionsutrustning.

AGES erbjuder gjutning, bearbetning och montering av kvalificerade precisionskomponenter i större serier. AGES nettoomsättning uppgår till ca 1 miljard MSEK och koncernen har idag ca 580 medarbetare. AGES B-aktier är noterade på Nasdaq OMX Stockholm First North Premier. www.ages.se