Löneadministratör - ages shared services ab - hörle

Löneadministratör - ages shared services ab - hörle

VILL DU VARA MED I EN FRAMTIDSSATSNING?

BRINNER DU FÖR LÖNEADMINISTRATION?

- Då har vi jobbet för dig!

Som löneadministratör

Blir du en del av AGES Shared serviceteam, du kommer att vara högst delaktig i löneadministrationen för hela AGES Koncernen, vilken i dagsläget består av sju bolag och ca 450 löner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är löneadministration avseende tjänstemän och arbetare samt kringuppgifter som statistikrapportering, reseräkningar etc. Vidare håller du dig uppdaterad kring lagar och regler kopplade till lön och kollektivavtal.

I rollen som löneadministratör kommer du även arbeta med viss ekonomiadministration.

VI SÖKER DIG SOM....

... har förståelse och erfarenhet av självständigt arbete med hela löneprocessen.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, noggrann och effektiv. Du är van att arbeta självständigt men jobbar lika gärna i team när det behövs, här hjälper vi varandra. Vi tror att du är en social och kommunikativ person. Du är lösningsorientrad och agerar prestigelöst samtidigt som du har lite skinn på näsan och på ett pedagogiskt sätt diskuterar tankar och idéer med kollegor för att komma fram till bra arbetssätt.

Du har god IT-vana och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Våra önskemål till dig

Du har gärna några års erfarenhet av arbete med löneadministration och på så sätt har skapat dig en god förståelse inom området. AGES lönesystem är Kontek varför kunskap i detta system är meriterande men inget krav om du har erfarenhet från likvärdiga lönesystem. Vidare är det en fördel om du har vana i affärssystem och då gärna i Monitor eller Jeeves.

VARFÖR AGES?

AGES Shared services är en ny avdelning inom AGES koncernen med fokus på lön- och ekonomiadministration. Stämningen här är engagerad och framåtriktad. Vi hjälps åt när det behövs, där det behövs. I dagsläget är vi sju medarbetare och vi delar lokaler med AGES fabrik i Hörle. Som vår nästa Löneadministratör kommer du att axla en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen till en framtid med oss.

Välkommen med din ansökan!

START: Omgående
PLATS: Hörle
OMFATTNING: Heltid, 100%
LÖN: Månadslön

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar AGES Shared Services med FSK och Kajsa Ohlsson. Ansök gärna så snart som möjligt på www.finnvedensaljkraft.se då intervjuer kan komma att påbörjas före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Värnamo
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AGES Industri - Makes Things Easier

AGES är en svensk industrikoncern med spetskompetens inom pressgjutning, skärande bearbetning, tooling, svetsning och montering. Den egna produktionen är koncentrerad på tillverkning i medelstora till större serier med mycket högt ställda kvalitetskrav. Med flexibla och högt automatiserade tillverkningsenheter möter vi kundens behov av komponenttillverkning i stora serier. Lyhördhet är a och o.
AGES nettoomsättning uppgår till ca 900 MSEK och koncernen har i dag ca 500 medarbetare. AGES B-aktier är noterade på Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market.

AGES Shared Services AB är en ny plattform inom AGES koncernen. Vi strävar efter att med hög kompetens erbjuda tjänster inom ekonomi, HR och övrig administration till AGES koncernens alla dotterbolag. Avdelningen utgår från Hörle.

Läs mer på www.ages.se