Ekonomiassistent - ages shared services ab

Ekonomiassistent - ages shared services ab

VILL DU VARA MED I EN FRAMTIDSSATNING?

BRINNER DU FÖR EKONOMI?

- Då har vi jobbet för dig!

Som ekonomiassistent

Som del av AGES Shared serviceteam kommer du att vara delaktig i det löpande ekonomiarbetet för hela AGES Koncernen vilket i dagsläget består av sju företag. I dina arbetsuppgifter ingår löpande ekonomiskt arbete såsom kund och leverantörreskontrahantering, fakturering, kravhantering, registervård och i övrigt vara en stödfunktion i organisationen.

VI SÖKER DIG SOM....

... har en ekonomiutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, noggrann och effektiv. Du är van att arbeta självständigt men jobbar lika gärna i team när det behövs, här hjälper vi varandra. Vi tror att du är en social och kommunikativ person. Du är lösningsorientrad och agerar prestigelöst samtidigt som du har lite skinn på näsan och på ett pedagogiskt sätt diskuterar tankar och idéer med kollegor för att komma fram till bra arbetssätt.

Det är meriterande om du har jobbat med motsvarande arbetsuppgifter inom ekonomi. Du har god IT-vana och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Våra önskemål till dig

Du har några års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning eller andra ekonomirelaterade processer.

Meriterande om du har vana i affärssystemen och då med fördel Monitor eller Jeeves.

VARFÖR AGES?

Stämningen här är engagerad och framåtriktad. Vi hjälps åt när det behövs, där det behövs. Som vår nästa Ekonomiassistent kommer du att axla en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till en framtid med oss!

Vi ser fram emot din ansökan!

START: Omgående

PLATS: Hörle

OMFATTNING: Heltid, 100%

LÖN: Månadslön

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar AGES Shared Services med FSK och Kajsa Ohlsson. Ansök gärna så snart som möjligt på www.finnvedensaljkraft.se då intervjuer kan komma att påbörjas före sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Ohlsson
Telefon 0340-20 15 73
Område Värnamo
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AGES Industri - Makes Things Easier

AGES är en svensk industrikoncern med spetskompetens inom pressgjutning, skärande bearbetning, tooling, svetsning och montering. Den egna produktionen är koncentrerad på tillverkning i medelstora till större serier med mycket högt ställda kvalitetskrav. Med flexibla och högt automatiserade tillverkningsenheter möter vi kundens behov av komponenttillverkning i stora serier. Lyhördhet är a och o.
AGES nettoomsättning uppgår till ca 1000 MSEK och koncernen har i dag ca 550 medarbetare. AGES B-aktier är noterade på Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market.

AGES Shared Services AB är en ny plattform inom AGES koncernen. Vi strävar efter att med hög kompetens erbjuda tjänster inom ekonomi, HR och övrig administration till AGES koncernens alla dotterbolag. Avdelningen utgår från Hörle.

Läs mer på www.ages.se