Utvecklingsorienterad Produktionschef till AGES Hörle

Utvecklingsorienterad Produktionschef till AGES Hörle

Då vår nuvarande Produktionschef valt att gå vidare i karriären söker vi nu hans ersättare. Är du utvecklingsorienterad och vill ha ett omväxlande och stimulerande arbete med stor möjlighet att påverka, så är detta tjänsten för dig.

I rollen som produktionschef har du huvudansvaret för samtliga processavsnitt inom produktionsområdet. Detta omfattar produktion, logistik och planering med totalt ca 65 medarbetare. Du ansvarar för att utveckla, driva och leda produktionsorganisationen och dess medarbetare mot uppsatta mål samtidigt som du i rollen som Produktionschef har stor delaktighet i det strategiska ledningsarbetet.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Du förväntas aktivt bidra till företagets utveckling.

Kvalifikationer

Vi tror att du har:
  • Relevant teknisk utbildning och flera års erfarenhet av liknande tjänst.
  • Erfarenhet av arbete i ledande befattning inom tillverkningsindustrin, meriterande om det är från fordonsindustrin och vana av att coacha och utveckla personal.
  • God teknisk förståelse och erfarenhet från kvalificerad tillverkning med automationsinriktning.
  • Erfarenhet av framgångsrikt förbättringsarbete inom Lean production.
Som person är du en resultatorienterad, förändringsbenägen och kundfokuserad ledare. Du gillar att arbeta verksamhetsnära och trivs med att vara synlig och operativ i dagliga frågor. Du är intresserad av människor och har ett genuint intresse av att skapa delaktighet samt att inspirera och motivera dina medarbetare. För att lyckas i rollen krävs att du är kommunikativ och att du har lätt för att samarbeta. Du hanterar Svenska och Engelska med lätthet i tal och skrift.

Du trivs med att arbeta strukturerat och målstyrt med förmågan att växla mellan det strategiska och det operativa arbetet.

AGES Hörle AB är ett företag som erbjuder entreprenöriell och prestigelös atmosfär. Det är tillsammans vi uppnår goda resultat.

Visst låter det som en intressant tjänst?

Anställningsform: Tillsvidare

Placeringsort: Hörle

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Tjänsten söker du senast 23:e maj direkt på www.codeq.se.

I denna rekrytering samarbetar AGES Hörle AB med Codeq AB. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Ryberg 0370 - 123 00.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Magnus Ryberg
Telefon 0706702585
Område Värnamo
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AGES-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av precisionsgjutna, bearbetade och monterade kvalitetskomponenter i större serier.

Koncernen är noterad vid NASDAQ OMX First North Premier och omsättningen uppgår till cirka 900 MSEK. Tillsammans är vi 500 medarbetare.

AGES Hörle med ca 100 medarbetare erbjuder kundanpassade helhetslösningar och är specialiserade inom skärande bearbetning, rörbearbetning och svetsning. www.ages.se