Servicetekniker till Ömangruppen i Värnamo

Servicetekniker till Ömangruppen i Värnamo

Ömangruppen fortsätter att växa, nu söker vi Servicetekniker till Värnamo.

Arbetsbeskrivning: Som servicetekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som servicetekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete där resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Din roll:
  • arbeta med service och underhåll inom våra teknikområden; ventilation, kyla, styr & regler samt värme
  • genomföra felsökningar
  • utföra mindre servicemontage
  • utföra enklare injusteringar
  • medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete
  • uppföljning och återrapportering
  • skapa goda kundkontakter
Arbetets omfattning: Heltid. Start enligt överenskommelse.

Vi kan erbjuda dig: Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och vidareutveckling för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård. Personaltrivsel är en prioriterad fråga för Ömangruppen och något vi ständigt arbetar med.

Ta chansen att bli en del av Ömangruppens spännande framtid.

Kompetenskrav: Vi söker dig som har god teknisk kunskap och ett intresse att arbeta som Servicetekniker. Vi ser gärna att du har kunskaper inom ventilation och/eller kyla, styr & regler. Utbildning och erfarenhet från ovanstående, är meriterande, men inte ett krav.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper: För att lyckas i rollen som servicetekniker vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, noggrann och omsorgsfull som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Mattias Park på tel 036-34 40 54 eller/och Susanne Ahlström HR Business Partner på tel. 0480-72 02 58. Välkommen med din ansökan senast 2019-03-22.

Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.
Mer info
Område Värnamo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Maskinarbete, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ömangruppen drivs av ett starkt miljöengagemang och vet att små åtgärder kan ha stor effekt för att spara energi. Företaget är en rikstäckande leverantör av kvalitativa lösningar, tjänster och koncept som förbättrar byggnaders inomhusklimat. Koncernen Ömangruppen verkar inom områdena energi, miljö och projekt. Ömangruppen är ett värderingsstyrt och ägarlett bolag. Verksamheten har 200 medarbetare fördelat på 17 orter i södra Sverige och omsätter cirka 400 miljoner.