Miljöarbetare till återvinningscentral på Värmdö

Miljöarbetare till återvinningscentral på Värmdö

Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.

Trivs du med att arbeta utomhus, har en god känsla för service och tycker om att arbeta med människor? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Urbaser är stolta insamlare av avfall, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts - det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för drift och transporter på återvinningscentralen Ekobacken i Gustavsberg, med Värmdö kommun som uppdragsgivare och samarbetspartner. Nu behöver vi förstärka teamet med en serviceinriktad och lyhörd miljöarbetare.

Som miljöarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Hjälpa besökare med sortering av avfall genom att svara på frågor, informera och se till så att sorteringen sker korrekt.
 • Medverka till att återvinningscentralen hålls ren och trevlig.
 • Mindre underhåll av utrustningen.
 • Rangering av containers med hjullastare.
Du blir Urbasers ansikte utåt och en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Värmdö rent. Tillsammans med övrig personal säkerställer ni att uppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

Vem är du?
Vi söker dig som:
 • Är serviceinriktad, lösningsorienterad och uppmärksam.
 • Trivs med ett socialt, rörligt arbete och som tycker om att arbeta i ett delvis högt tempo.
 • Behärskar det svenska språket obehindrat.
 • Har fyllt 18 år.
Det är meriterande om du:
 • Har en bakgrund inom service och kundkontakt.
 • Har tidigare erfarenhet inom avfalls-/återvinningsbranschen.
 • Har yrkesbevis och erfarenhet av att framföra hjullastare.
 • Innehar det så kallade "ÅVC-körkortet".
Övrigt
Plats: ÅVC Ekobacken, Gustavsberg (bredvid Värmdö marknad).

Start: Omgående.

Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas).

Omfattning: Deltid med varierande omfattning (25-35 timmar/vecka) beroende på låg- eller högsäsong.

Arbetstider: Varierande schema och arbetstider under låg- respektive högsäsong. Ungefärligt schema är måndagar - torsdagar från 12:30 (14:30 under lågsäsong sept-april) till 19:30 samt varje lördag eller söndag 08:30-15:30.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://urbaser.varbi.com
Sista ansökningsdag 1 mars 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.