Hoppa till innehåll
Värmdö kommun logotyp

Driftarbetare Väg

Publiceringsdatum
16 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Tekniska driftavdelningen är en av åtta avdelningar som ingår i samhällsbyggnadskontoret. Tekniska driftavdelningen består av fem grupper: Väg, Park, Idrott, Natur- och friluftsliv samt Utemiljö. Gruppen väg ansvarar för drift och underhåll av vägar och gång- och cykelbanor samt övriga interna uppdrag. Gruppen består av en gruppchef och sex driftarbetare.

I rollen som driftarbetare kommer du att arbeta med drift och underhåll av offentliga utemiljöer. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis bestå av maskinkörning, renhållning, naturvård, klottersanering, reparationer av vägutrustning, enklare anläggningsjobb, vinterberedskap m.m. Du kommer att arbeta både självständigt och i arbetslag.

Även om du kommer att tillhöra gruppen Väg så har vi ett nära samarbete med de andra grupperna inom avdelningen och hjälper varandra när det behövs. Det är en varierande roll som under vissa perioder kan vara mer intensiv och inriktad på specifika arbetsuppgifter som t.ex. sandupptagning och slyröjning.

Vi söker dig som är självgående, driven och trivs att arbeta ute oavsett årstid och väder. Det är viktigt att du kan hantera svenska språket i tal och skrift för att kunna kommunicera med våra kunder och för att kunna sammanfatta enklare dokumentation över ditt eget arbete. Du har ett gott kundbemötande och strävar alltid efter att leverera god service och kvalitet i dina arbeten. Då rollen innebär många varierade arbetsuppgifter är det viktigt att du kan vara prestigelös och flexibel i ditt uppdrag.

Vi ser även att du kan hantera olika typer av maskiner, exempelvis redskapsbärare. Har du även kunskap eller erfarenhet inom markanläggning, fastighetsskötsel/snickeri, el behörigheter eller mekanik/reparatör så är det meriterande.

B-körkort (manuell) är ett krav då du kommer köra bil i tjänsten. C-körkort är meriterande.

Som person ska du vara nyfiken, ansvarstagande, initiativrik och ha lätt för att arbeta i grupp.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser tillsvidareanställningar på heltid och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 29 februari 2024.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Liknande Jobb

Värmdö kommun logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.