Hoppa till innehåll

Samordnare till Värmdö dagliga verksamhet

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Samordnare till Värmdö Daglig verksamhet.

Vård- och Omsorgskontoret, Funktionsstöd egen regi.

Söker du ett roligt och stimulerande jobb? Letar du efter ett meningsfullt arbete där du gör skillnad i personers vardag? Nu söker vi Samordnare till Värmdö daglig verksamhet LSS.

Som samordnare erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete i nära kontakt med verksamheterna. I arbetsuppgifterna ingår det att administrera schemaläggning och bemanning belagda i Gustavsberg och Hemmesta området. Finnas närvarande på verksamheterna för att stötta stödassistenterna i den dagliga arbetet och i direkthandledning på arbetsplatsen. Du har ett nära samarbete med enhetschef i bemanning- och verksamhetsfrågor.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du ska finnas närvarande på verksamheterna för att stötta stödassistenterna i den dagliga arbetet och i direkthandledning på arbetsplatsen. Du har ett nära samarbete med enhetschef i bemanning- och verksamhetsfrågor. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor, och är utbildad som undersköterska, sjuksköterska, socialpedagog, socionom eller har annan relevant utbildning som arbetsgivaren finner som likvärdig. Du ska ha erfarenhet av arbete inom daglig verksamhet, gruppboende inom LSS eller socialpsykiatri. Likaså kunskap och erfarenhet av samordning/projektplanering. God datorkunskap och erfarenhet i journalsystemet Combine, faktureringssystemet Proceedo, personalsystemet Heroma och erfarenhet av schemaplanering är en merit. Tjänsten kräver att du har B-körkort. Vid sidan om erfarenhet och kompetens bör du vara flexibel, lyhörd, lugn och positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad, förmåga att vara en del i ett team, ta egna initiativ och arbeta strukturerat och självständigt. Du bör också kunna uttrycka dig med tydlighet och ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då vi har dokumentationsansvar.

För dessa anställningar är uppvisande av giltigt utdrag från polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser tillsvidare 100%
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan - du söker tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 november 2023
Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Therese Malm, tel. 08-570 470 78

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Vård och Omsorgskontoret logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
05 dec. 2023 (5 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
https://varmdo.varbi.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Värmdö
Data & IT
Företagslogga
Värmdö
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga

Liknande Jobb

Värmdö
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Värmdö
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga