Hoppa till innehåll
Vård och Omsorgskontoret, Funktionsstöd egen regi logotyp

Timvikarier Gruppbostäder i Gustavsbergsområdet

Ansök nu
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Söker du ett roligt och stimulerande jobb? Letar du efter ett meningsfullt arbete där du gör skillnad i personers vardag? Vi söker Stödassistenter till våra gruppbostäder i Gustavsbergsområdet.

Till våra verksamheter på Värmdö pendlar du enkelt och smidigt från Slussen på cirka 30 minuter, med direktbuss som går var tionde minut.

På våra gruppbostäder är ingen dag den andra lik, som stödassistent erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete. Som stödassistent arbetar du aktivt med att motivera och stödja personer i sitt hem utifrån deras behov. Vi arbetar alltid med målet att öka självständighet och delaktighet samt stärka de egna resurserna.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och är utbildad/eller under utbildning, som mentalskötare, undersköterska, sjuksköterska, socialpedagog, socionom eller har annan relevant utbildning som arbetsgivaren finner som likvärdig. Du bör dock ha erfarenhet av arbete inom daglig verksamhet, gruppboende inom LSS eller socialpsykiatri. Erfarenhet av AKK; alternativ och kompletterande kommunikation är en merit, likaså kunskap och erfarenhet av lågaffektivt bemötande och MI.

Vid sidan om erfarenhet och kompetens bör du vara flexibel, lyhörd, lugn och positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad, förmåga att vara en del i ett team, ta egna initiativ och arbeta strukturerat och självständigt. Du bör också kunna uttrycka dig med tydlighet och ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då vi har dokumentationsansvar. Vi tillämpar språktest före anställning.

För dessa anställningar är uppvisande av giltigt utdrag från polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi dig med fast anställning ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser timanställningar.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 6 oktober 2023.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Karin Timgren, Enhetschef, 08-57047144, eller Martin Nilsson, samordnare 08 57047431

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare