Hoppa till innehåll
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Särskilt boende Gustavsgården

Gustavsgården är ett boende för äldre med ett stort omvårdnadsbehov. Boendet består av tre enheter med totalt 101 lägenheter. Varje boende har en kontaktperson i personalgruppen, som kan bistå den boende i olika avseenden.Hos oss får duarbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för våra äldre medborgare. Du kommer till en verksamhet som bygger på respekt för människors självbestämmande och integritet, och får hjälpa våra boende till frihet i deras vardag. Vi arbetar utifrån en värdegrund där närvaro är viktigt och att vi ser och lyssnar på de människor vi möter.

Rollen som aktivitetsansvarig på Gustavsgården innebär att du tillsammans med en kollega som redan finns i verksamheten planerar och utför händelserika inslag i vardagen tillsammans för våra boende. Aktiviteterna ska utformas efter de boendes behov och önskemål, därav ser vi att du som söker tjänsten är kreativ och nytänkande. Aktiviteterna ska även anpassas efter årstider samt högtider.

Vi söker dig som är utbildad aktivitetspedagog eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser är lämplig. Som person har du lätt för att samarbeta med andra yrkeskategorier där du ser möjligheterna att ge våra boende en hög livskvalitet. Du behöver kunna tala och skriva god svenska, då kommunikation är ett viktigt behov hos våra boende.

Tjänsten är på deltid och kan innebära arbete under helger. Vi samarbetar också med Föreningen Guldkanten som organiserar till exempel musikunderhållningar där du kommer att bli en viktig samarbetspartner. I tjänsten ingår att dokumentera uppgifter i vårt journalsystem. Vid intervju önskar vi att du visar din kreativa sida genom att ha förberett tex ett collage där du tydligt visar dina visioner och mål med aktiviteterna. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Anställningen avser en projektanställning fram tills 2023-12-31.Tillträde enl ök.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 2023-04-30


Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Mikael Magnusson telefon 08 570 471 11.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare