Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Värmdö är skärgårdens mötesplats med en unik kombination av naturens stilla skönhet och en mer stadslik livsstil. Vårt uppdrag är inte ett utan många: skola, fastigheter, socialtjänst, hamnar, vård, bibliotek, omsorg och många fler. Vi verkar för att alla Värmdöbor kan leva ett rikt och fritt liv. Vi vill vara de som möjliggör drömmen om en livskraftig trygg miljö för hem, familj och företag

Ska vi lyckas med det fullt ut måste vi ha många och omfattande kompetenser och arbeta tillsammans för en gemensam och tillitsfull arbetskultur, byggd på modiga, ansvarstagande medarbetare som förstår invånarnas behov och önskemål. Det är det vi kallar Ett Värmdö, En Förvaltning.

Gustavsgården är ett boende för äldre med ett stort omvårdnadsbehov. Boendet består av tre hus med totalt 101 lägenheter med både demens och somatiska platser. Varje boende har en kontaktperson i personalgruppen, som kan bistå den boende i olika avseenden. I fokus för vår verksamhet står värdeorden: kompetens, flexibilitet, trygghet och tydlighet. Gustavsgården ligger centralt i Gustavsberg, dit du enkelt pendlar med buss från Slussen på cirka 30 minuter.

På Gustavsgården erbjuder vi dig en spännande arbetsplats där du blir en av de viktiga pusselbitarna som tillsammans med dina kollegor utför hälso- och sjukvårdsinsatser samt utvecklar innehållet i vården. Här är alla yrkesfunktioner lika viktiga och kompetensutbyte sinsemellan är en grund för fortsatt kompetensutveckling och stärkande av teamkänslan. I teamet finns redan ett flertal erfarna, trevliga och positiva medarbetare. Nu söker vi en gruppchef för en tillsvidareanställning.

I rollen som gruppchef ingår att ha personalansvar samt att ansvara för fördelade arbetsmiljöuppgifter. Som gruppchef leder och fördelar du arbetet för undersköterskor och vårdbiträden. Du tillser att lokala rutiner efterlevs samt har kontakt med anhöriga, biståndsenheten samt övriga personalgrupper på Gustavsgården. Du ger förutsättningar för din arbetsgrupp att bibehålla goda relationer till verksamhetens boende och anhöriga. Som gruppchef förväntas du vara närvarande för medarbetare, ge feedback och stötta dem i det dagliga arbetet. Som gruppchef har du ett nära samarbete med enhetschef.

Vi söker dig med tidigare dokumenterad ledarerfarenhet och har erfarenhet av att arbeta på särskilt boende. Högskoleutbildning i vårdadministration, chef och ledarskap eller motsvarande är meriterande. Du bör ha en god förmåga att möta människor samt att skapa goda relationer och förutsättningar att samverka internt och externt. Vi söker dig som är arbetsam, flexibel och att alltid gör ditt bästa. Vi värdesätter ett gott samarbete i vår glada och härliga ledningsgrupp. Vi hjälps alltid åt och prioriterar en positiv och glad miljö för alla som bor och arbetar på Gustavsgården.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. Språktest och arbetsprov kan förekomma.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet.

Anställningen avser tillsvidareanställning på 100 %. Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan senast 22 maj 2024, rekrytering sker löpande.

Vill du veta mer kontakta TF Enhetschef Linnea Axelsson på telefon 08 570 471 11 Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Vård och Omsorgskontoret (VOK), Särskilt boende Gustavsgården logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.