Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Värmdö är skärgårdens mötesplats med en unik kombination av naturens stilla skönhet och en mer stadslik livsstil. Vårt uppdrag är inte ett utan många: skola, fastigheter, socialtjänst, hamnar, vård, bibliotek, omsorg och många fler. Vi verkar för att alla Värmdöbor kan leva ett rikt och fritt liv. Vi vill vara de som möjliggör drömmen om en livskraftig trygg miljö för hem, familj och företag

Ska vi lyckas med det fullt ut måste vi ha många och omfattande kompetenser och arbeta tillsammans för en gemensam och tillitsfull arbetskultur, byggd på modiga, ansvarstagande medarbetare som förstår invånarnas behov och önskemål. Det är det vi kallar Ett Värmdö, En Förvaltning.

Fågelviks skola är en F-3 skola och är belägen på Ingarö. Skolan är två parallelig med totalt 165 elever. Vi har ett stort fokus på samverkan skola-fritids utifrån ett lärande- och trygghetsperspektiv. Vi är även Grön Flaggcertifierade. Som skola erbjuder vi dig en härlig arbetsplats med hög professionell nivå där du kommer utgöra en viktig roll för våra elevers lärande. Hos oss blir du en del av en skola med arbetsglädje, engagemang och mål mot innovativ utveckling.

I rollen som lärare i årskurs 1 undervisar du i alla teoretiska ämnen. Du ansvarar för elevernas hela kunskapsutveckling, från planering till genomförande samt dokumentation och bedömning. Du och din årskurskollega samt två fritidspersonal, utgör ett årskursteam där ni i nära samverkan kring eleverna ansvarar för deras kunskapsutveckling. Mentorskap ingår i tjänsten. Du har kontinuerlig föräldrakontakt samt genomför utvecklingssamtal (digitala).

Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning i årskurs 1. Du är initiativrik och vill prova nya metoder. Att inkludera digitala verktyg i undervisningen är för dig en självklarhet. Du har förmåga att skapa trygghet och goda relationer med elever och vårdnadshavare, samt har en positiv syn på uppdraget. Du har ett professionellt och positivt förhållningssätt till alla du möter i tjänsten och är bra på att arbeta mål- och resultatinriktat. Du känner dig trygg med elevdokumentation och har god struktur i ditt arbete. Du är väl förtrogen med Lgr22.

För att trivas som pedagog på Fågelviks skola ska du kunna ta ansvar för din ständiga utveckling och kunna se ditt professionella uppdrag i ett större samhällsperspektiv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser ett vikariat på heltid fr.o.m den 12 augusti till den 20 december.

Välkommen med din ansökan senast den 2 juni 2024.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Utbildningskontoret, Skolavdelningen, Fågelviks skola logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.