Hoppa till innehåll
Ansök nu
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Modersmålsundervisningen för kommunens elever i åk 1-9 samordnas av Ekedalsskolan i Gustavsberg. Undervisningen genomförs på olika skolor, beroende på var i kommunen de aktuella eleverna är bosatta och undervisningen sker efter ordinarie skoldag. Undervisningsgrupperna består av elever i blandade åldrar och med varierande förkunskaper.

I rollen som modersmålslärare ingår du i ett team med övriga modersmålslärare i kommunen. Det ingår i tjänsten att delta i möten ca tre gånger per termin. I tjänsten ingår också mycket föräldrakontakt samt närvarorapportering, lektionsplanering, betyg i skolportalen SchoolSoft.

Vi söker dig som har lärarutbildning och det aktuella språket som ditt modersmål. Du ska ha erfarenhet av att arbeta som lärare och att undervisa elever i olika åldrar.

Du ska ha mycket goda kunskaper i aktuellt språk och du ska ha kunskaper om kultur och traditioner i områden/länder där språket talas. Du ska också ha goda kunskaper i svenska språket och i svensk kultur och svenska tradition.

Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar, samt att du självständigt kan bedriva din undervisning utifrån styrdokumenten. Kunskap om kursplanen i ämnet modersmål, pedagogisk planering, omdömesskrivning, bedömning och betygssättning är meriterande. Du ska också ha god förståelse för läroplanens värdegrund och kunskapssyn och ska kunna förhålla dig till detta.

Även datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen SchoolSoft är meriterande. Du har din hemvist på Ekedalsskolan.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar ferietjänst deltid ca 24-30 % och är en visstidsanställning under läsåret 2023/24. Tillträde den 14/8 enligt överenskommelse.

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 15/6 2023

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta biträdande rektor Per Wirmén tel. 08-570 489 90.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare