Hoppa till innehåll
Retta logotyp

Drift/Fastighetstekniker till Värmdö

Ansök nu
Drift/Fastighetstekniker till Värmdö

Kom hit och jobba med oss!

Vi lyckas tillsammans, vi vågar förnya oss och vi agerar hållbart är de värdeord som beskriver oss bäst, vill du veta mer så besök vår hemsida: www.retta.se (tidigare Hestia Fastighetsförvaltning AB).

Vi söker nu en tekniker till Värmdö
Du kommer att arbeta brett inom fastighetsteknikens område och ansvarar för att optimera den dagliga driften i våra kunders fastigheter. Dina främsta arbetsuppgifter är:
  • Tillsyn och skötsel
  • Förebyggande drift- och underhållsarbete
  • Visst felavhjälpande underhåll.
  • Rondering inklusive SBA.
  • Hyresgästkontakter är naturligt innehåll i din vardag.
Du arbetar i grupp, men kommer att lösa de flesta arbetsuppgifterna på egen hand, men vi hjälps åt, samarbete är viktigt för oss. Du träffar din chef och dina kollegor regelbundet för information och utbyte av erfarenheter. Som fastighetstekniker jobbar du alltid fast tid (utan jour/beredskap) måndag till fredag mellan 7–16. Vi arbetar i ärendehanteringssystemet Mobigo och Xpand.

Din bakgrund
Du får gärna vara nyutbildad från en yrkeshögskola som tekniker/fastighetsingenjör. Men har du erfarenhet som fastighets-/drifttekniker är du också välkommen att söka samt har ett stort intresse av fastighetsteknik, du är datavan och har B-körkort.

Din personlighet Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Vi söker därför medarbetare som passar Rettas värdeord. Det innebär bl.a. att du trivs med att jobba i föränderlig miljö som kräver snabb anpassning till nya förutsättningar. Du har förmågan att möta arbetskamrater, kunder, hyresgäster och leverantörer på ett professionellt och ödmjukt sätt. Det är också viktigt att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid.

Vad erbjuder vi dig?
Vi vill att våra anställda ska trivas, känna sig trygga och utvecklas hos oss. Vi har kollektivavtal, årligt friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Som anställd har du möjlighet att påverka både ditt arbete och din karriär genom utvecklingssamtal, skräddarsydda utbildningsbehov, mål- och handlingsplaner och lönesamtal.

Tjänsten kommer att tillsättas så snart det är möjligt. Urval och intervjuer sker därför löpande.

Vill du veta mer om tjänsten så ring vår gruppchef Mikael Sigurdsson på tel 070- 169 23 24 eller vår regionchef Daniel Broldenburg på tel 070- 169 23 12

Välkommen att registrera din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Retta AB grundades 2007 och var först på den svenska marknaden med att leverera fastighetsförvaltning med öppenhet och flexibilitet. Idag är vi en del av den nordiska fastighetskoncernen Retta och erbjuder våra kunder tjänster inom Asset Management, ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt fastighetsdrift. Vi har ett stort fokus på hållbarhet och är en flexibel, pålitlig och nära partner för fastighetsägare i de nordiska länderna. Vi finns idag på ett 40-tal orter i Sverige och Finland. Några av våra kunder är Cavendo Trophi, Schroders, Genesta, Alecta, Savills IM och . Läs mer om oss på www.retta.se

Fler från samma arbetsgivare