Hoppa till innehåll
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Välkommen till en av Sveriges vackraste och snabbast växande kommuner! Hos oss har du chansen att göra skillnad, skapa mervärde och utvecklas som medarbetare.

Teknik HUB ingår i HUB för innovation och utveckling som tillsammans arbetar med kommunövergripande strategiska frågor med medarbetare som har hög kunskapsnivå inom olika områden. Hos oss får du chansen att lära känna kommunens alla verksamheter som präglas av engagemang och framåtanda.

Vi söker en Systemförvaltare till vår förvaltningsgrupp som sitter centralt i organisationen. Fokus i rollen ligger på IT och vi ansvar för förvaltning av kommunens verksamhetssystem. Vill du arbeta i en varierande roll och ansvara för förvaltning av våra verksamhetssystem och har din bakgrund inom IT eller Systemförvaltning, då ska du ansöka till rollen som Systemförvaltare hos oss.

I rollen som Systemförvaltare IT utgör du länken mellan verksamhetsnära systemförvaltning och tekniken. Du har tillsammans med de övriga Systemförvaltarna ett övergripande ansvar för underhåll, drift, avveckling och utveckling av produkter med fokus på drift, integration, teknisk support och att föra dialog med leverantör. Det dagliga arbetet innefattar att driva förändringsarbete och arbeta med kvalitetssäkring- och systemsäkerhetsarbete.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett stort intresse för IT samt gillar att ge support. Som person är du serviceinriktad, strukturerad och tycker om att hjälpa medarbetare. Vidare är du positiv, driven, ansvarsfull och tycker om att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du är bra på felsökning, god problemlösare samt har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Eftersom du kommer ha många kontaktytor är det viktigt att du är utåtriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Grundläggande krav:
 • Arbetat inom IT förvaltning eller som Systemförvaltare
 • Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande
 • ITIL-kännedom
 • Erfarenhet av PM3 eller liknande förvaltningsmodell
 • Goda kunskaper om informationssäkerhet.
Meriterande:
 • Erfarenhet av att arbeta med ärendehanteringssystemet Artvise
 • Erfarenhet av att jobba inom kommunal förvaltning
 • Erfarenhet av att arbeta med support
 • Erfarenhet att jobba med verksamhetssystem som Combine, SchoolSoft, Phoniro, DF respons.
 • Kunskap inom Azure
 • God vana av att upprätta kunskapsartiklar
Teknik HUB's uppdrag är att leverera en säker, trygg och tillgänglig IT-miljö till kommunen, stärka innovationskraften i utvecklingen av välfärden med stöd av digitalisering samt bistå med intern service till kommunens medarbetare. Avdelningen består idag av 22 medarbetare fördelade på tre team, produktteamet, förvaltning samt serviceteamet och är organisatoriskt placerad inom kontoret HUB för innovation och utveckling.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med start omgående.

Välkommen med din ansökan senast den 17 december 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Emilie Eriksson, Enhetschef, 08-570 471 34, emilie.eriksson@varmdo.se Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
HUB för innovation & utveckling, Teknik HUB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
https://varmdo.varbi.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Sollentuna
Data & IT
Företagslogga
Södertälje
Organisation & ledning
Företagslogga