Hoppa till innehåll
Depå Charlottendal logotyp

Erfaren mekaniker/tekniker till Charlottendal Värmdö bussverkstad

Ansök nu
Till Keolis depå Charlottendal på Värmdö söker vi dig erfarna tekniker/mekaniker med stort intresse för fordon och teknik. Som mekaniker hos oss får du ett omväxlande och självständigt jobb.

På Keolis ser vi att ansvarstagande och kompetenta medarbetare gör kollektivtrafiken bättre, något som i sin tur gör att fler resenärer väljer bussen framför egen bil. Det är vårt bidrag till ett mer hållbart samhälle. Vill du vara med och bidra? Vi är en arbetsplats som präglas av hög säkerhet, mångfald, ansvar och respekt för varandra. Välkommen med din ansökan redan idag.

Om tjänsten

Som bussmekaniker får du ett mycket varierat arbete, då du arbetar med hela processen. I samråd med arbetsledningen gör du en trafiksäkerhetsmässig bedömning om bussen kan sättas ut i trafik. Du gör själv tekniska bedömningar av olika system i bussen och utför lämpliga åtgärder.

För att trivas bör du vara flexibel, strukturerad och tycka om att samarbeta med andra människor. Du är kommunikativ och driftig. Du ser det som positivt att få arbeta med våra olika busstyper.

Tjänsten är på heltid dagtid. Det finns goda kommunikationer från Slussen till oss på Charlottendal vid Värmdö Marknad.

Det här behöver du ha
  • Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning
  • Erfarenhet av tunga fordonmekanik
  • B-körkort
  • Van användare av systemstöd
  • God datorvana
Har du D-körkort, utbildning eller erfarenhet inom fordonsel eller klimatanläggningar, eller yrkeserfarenhet av tungt fordonstekniskt arbete är detta meriterande.

Det här får du av oss

Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. På vår verkstad har vi hobby kvällar då du kan jobba med din egen bil och vi har gym för dig också.

Så här söker du

Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson

Vid frågor vänligen kontakta:

Underhållsledare Bengt Eriksson 0855644882

Rekryterare Birgitta Mårtensson 0851902287
Mer info
Kontaktperson
Birgitta Mårtensson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare