Servicerådgivare

Servicerådgivare

Volkswagen Värmdö är vår senaste etablering inom Volkswagen Stockholm och vi är idag ett team på totalt 16 medarbetare vilket inkluderar både sälj samt servicemarknad. Verksamheten har sedan start gått över förväntan och vi är därför i behov av att utöka vårt team med ytterligare en servicerådgivare. Vi går en spännande framtid till mötes med ett flertal nya modeller samt där elektrifiering är i fokus. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Tjänstebeskrivning

Som servicerådgivare är du företagets ansikte utåt och spindeln i nätet. Du tar emot våra kunder, följer dem genom hela verkstadsbesöket samt ger stöd och vägledning i tekniska frågor. En viktig del i ditt arbete är att alltid ge kunden professionell service vilket kräver att du har högt kundfokus, kan hantera ett arbete där mycket händer samtidigt och där du alltid eftersträvar kvalitét, både mot kund och även i dina administrativa uppgifter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka in kunder för service och reparationer, ta emot och lämna ut bilar, prissätta jobb samt ringa kunder med prisförslag. Du kommer även att hantera garanti- och försäkringsärenden, bearbeta kundreklamationer samt vara behjälplig med andra förekommande ärenden i vår kundmottagning.

Datorn och dess system är ditt främsta arbetsverktyg tillsammans med en stor portion kundbemötande. Tillsammans med dina kollegor planerar och ansvarar ni för en optimerad drift och produktivitet på verkstaden.

Då anläggningen är relativt liten är det viktigt att du har inställningen att vi arbetar tillsammans i teamet och att vi därför stöttar och hjälper till där det behövs.

Kvalifikationer

Du bör ha godkänd gymnasial utbildning, inneha B-körkort samt goda administrativa färdigheter, vilket bland annat innebär mycket god dator- och systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet.

Du bör ha minst ett års dokumenterad erfarenhet av arbete som servicerådgivare alternativt minst två-tre års arbetserfarenhet med kundhantering och service. För oss är det viktiga att du har rätt inställning, där det finns ett intresse för bilar och branschen och därmed en vilja att lära dig och en vilja att utvecklas i din roll tillsammans med oss som bolag.

Genom din tidigare arbetserfarenhet som servicerådgivare har du fått god förståelse för bilar och arbetets processer samt hur du skapar nöjda kunder. Du talar och skriver svenska mycket väl, samt har goda kunskaper i engelska såväl i tal och skrift.Har du tidigare arbetat i systemen Automaster, ELSA och Cabas är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas som servicerådgivare bör du gilla att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett stundvis högt tempo. Detta ställer krav på hög servicemedvetenhet, god kommunikativ förmåga samt en förmåga att hantera ett arbete där mycket händer samtidigt.

Du har ett tekniskt intresse samt en förmåga att lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete.

Du följer företagets uppsatta rutiner och processer och säkerställer alltid god kvalitét vilket ställer krav på att du är strukturerad och noggrann. Att vi alla bidrar med humor och positivitet samt har ett gott samarbete, är en viktig förutsättning för en god arbetsmiljö och även för att teamet tillsammans ska kunna nå anläggningens mål. Du är prestigelös, kan ta egna initiativ samt har en förmåga att se hur din roll bidrar till helheten.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 25 april.

Rekryterande chef, Kimmo Virkkunen

Facklig representant Unionen: Ian Elezovic

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.dinbil.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)