Byggsäljare till Vindö Byggvaror

Byggsäljare till Vindö Byggvaror

Vi söker efter en ny kollega som vill vara med och ta Värmdös lokala bygghandel till nya höjder. Som byggsäljare på Vindö Byggvaror jobbar du med värdeskapande och rådgivande försäljning för våra kunder. En stor del av arbetet består av att möta kunden: personligen, i telefon och via mail. Du jobbar både på orderkontoret och med att besöka kunderna på byggarbetsplatsen.

Som person har du har en professionell inställning, en god samarbetsförmåga, en positiv attityd och en naturlig förmåga att se möjligheter istället för hinder. Du är strukturerad, noggrann, stresstålig och lösningsorienterad.

Du har goda kunskaper om byggmaterial och konstruktion, i första hand till småhusbyggnation. Du som söker har tydlig koppling till byggförsäljning. Projekt- eller företagssäljare premieras. Du skall ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B-körkort. Du ska ha ett eget driv och god fantasi och tycka om att hjälpa människor.

Överlag så har vi en liten organisation och du träffar alla på företaget dagligen och dina möjligheter att påverka ditt arbete är mycket stort. Hos oss är du inte en osynlig kugge utan en vital del av verksamheten.

Möjlighet finns att få kompletterande utbildning för att åka med på Hurtig Rut som jungman emellanåt, ett tillfälle både för omväxling och för att träffa våra många ökunder.

Se http://www.vindobyggvaror.se/Meny/Jobba_pa_Vindo för mer info. Endast seriösa CV med brev beaktas. Tjänsten tillsätts direkt när vi hittat rätt. Känns det riktigt rätt blir det fler än en tjänst, om du och en kollega är en bra duo t.ex. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Kristiansen
Telefon 0855770088
Email Mejla Daniel Kristiansen
Område Värmdö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vindobyggvaror.se/Meny/Jobba_pa_Vindo
Sista ansökningsdag 20 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vindö Byggvaror är ett familjeföretag i fjärde generation. Här finns egen produktion och unika logistiklösningar. Vi säljer allt inom bygg och lite till. På anläggningen både hyvlar och tryckimpregnerar vi virke. Leveranser sker med egna lastbilar och vårt eget lastfartyg Hurtig Rut. Anläggningen ligger vackert vid vattnet på Djurö-Vindö och har egen kaj, dit många skärgårdsbyggare och öbor kommer och hämtar material med egen båt. Vi har även landförbindelse via Djuröbron och det tar c:a 45 minuter att köra ut från Stockholm.

Vår marknad är i första hand lokalt i Värmdö och i Stockholms mellanskärgård. Våra kunder är främst kvalitetsmedvetna, mindre byggföretag och -konsumenter. I tät kontakt med snickarna och deras kunder hittar vi tillsammans bra lösningar. Vår högsäsong är under sommarhalvåret.

Företaget kommer inom de närmsta åren att utvecklas för att få en modernare anläggning och ett mer aktivt säljarbete men samtidigt hålla kvar vid leveranssäkerhet och att ha en kundanpassningsförmåga i absolut toppklass. Detta för att vi ska kunna vara snäppet vassare än konkurrenterna.

Vindö Byggvaror är sedan 2013 delägare i Woody Bygghandel. Härigenom har vi tillgång till några av marknadens bästa leverantörsavtal och stora möjligheter till utbildningar och nätverkande.

Vindö Byggvaror omsatte 2017 c:a 59 miljoner kronor och här jobbar idag 24 personer. På Vindö Byggvaror åtnjuter alla heltidsanställda en mycket generös personalpolitik. Här har vi det riktigt bra med god stämning och sammanhållning.