Sommarjobb SoL-boende inriktning psykiatri

Sommarjobb SoL-boende inriktning psykiatri

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Söker du ett roligt och stimulerande jobb? Letar du efter ett meningsfullt arbete där du gör skillnad i personers vardag? Då kan det vara läge att söka en timanställning på Kullagården. Vi är i behov av en eller två Stödassistenter till SoL-boende med inriktning psykiatri.

Till vår verksamhet på Värmdö pendlar du enkelt och smidigt från Slussen på cirka 30 minuter, med direktbuss som går var tionde minut.

I rollen som stödassistent är ingen dag den andra lik och du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår det att motivera och stödja personer i dagliga aktiviteter. Vi arbetar alltid med målet att öka självständighet, stärka de egna resurserna och erbjuder ett individuellt utformat stöd.

Din uppgift blir att stödja och hjälpa personer som har psykisk ohälsa och samsjuklighet. Arbetstiden är utifrån behov i verksamheten. I boendet arbetar personal både dag, kväll och natt. Vi söker timvikarier som kan arbeta som ersättare för personal som har semester i sommar.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor och är utbildad/eller under utbildning som mentalskötare, undersköterska, sjuksköterska, socialpedagog, socionom eller har annan relevant utbildning som arbetsgivaren finner som likvärdig. Du bör dock ha erfarenhet av arbete i boende inom socialpsykiatri. Kunskap och erfarenhet av lågaffektivt bemötande och Mi är meriterande.

Vid sidan om erfarenhet och kompetens bör du vara flexibel, lyhörd, lugn och positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad, förmåga att vara en del i ett team, ta egna initiativ och arbeta strukturerat och självständigt. Du bör också kunna uttrycka dig med tydlighet och ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då vi har dokumentationsansvar.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

För dessa timvikariat är uppvisande av giltigt utdrag från polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna avser visstidsanställningar på timbasis vid behov. I första hand behöver vi vikarier i sommar men det kan finnas möjlighet att fortsätta anställningen även i höst.
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 maj 2022
Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Gruppchef Helena Johansson, tel. 08-570 476 54.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Värmdö Kommun
Hemsida https://www.varmdo.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.