Metodstöd till äldreomsorgen

Metodstöd till äldreomsorgen

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att göra vardagen bättre för våra kommuninvånare på Värmdö.

Äldreomsorgsavdelningen i Värmdö kommuns egen regi består av de särskilda boendena Djuröhemmet och Gustavsgården, hemtjänstenheterna Djurö, Hemmesta, Gustavsberg, Ingarö och nattpatrullen. Ingår gör även demensdagvårdsenheterna Dagskär och Daghöjden samt Seniorcenter Diamanten.

I rollen som metodstöd kommer din huvuduppgift vara att på olika sätt stötta utförarverksamheterna med processledning, kunskapsstöd, metoder och arbetssätt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Dokumentationsstödjare till enheterna, HSL och Sol. Säkerställa rutiner, handleda, etc.
  • Utveckling av kvalitetsledningssystemet
  • Ta fram statistik och underlag
Som metodstödjare kan du även få tillfälliga uppdrag för projekt eller uppdrag kopplat till avdelningens verksamheter.

Vi söker dig som har en relevant utbildning på kandidatnivå, bred kompetens och flerårig erfarenhet av de verksamhetsområden avdelningen hanterar. Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst.

Du har en förmåga att se till helheten likväl som förståelse för de olika delarna. Du kan omsätta idéer och förslag till konkret handling utifrån de förutsättningar verksamheterna innehar. Samarbete och samverkan är självklara inslag där du är en skicklig kommunikatör med god förmåga att bygga goda arbetsrelationer. Du behöver kunna arbeta strukturerat och självständigt och driva arbetet framåt samt ha förmågan att prioritera och hålla uppsatta deadlines.

Eftersom kommunen är geografiskt stor så kommer B-körkort att vara en stor hjälp.

För denna tjänst är även uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen kan omfatta heltid eller deltid och är ett föräldravikariat med tillträde enligt överenskommelse.

Du söker tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 juni 2022.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta avdelningschef Johanna Ramstedt 08-574 409 10 eller johanna.ramstedt@varmdo.se.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Värmdö Kommun
Hemsida https://www.varmdo.se/
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.