Undersköterskor/vårdbiträden till Djuröhemmet

Undersköterskor/vårdbiträden till Djuröhemmet

Välkommen till Djuröhemmet, ett kommunalt särskilt boende för äldre som ligger i vacker natur med skärgården runt knuten.
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för våra äldre medborgare. Du kommer till en verksamhet som bygger på respekt för människors självbestämmande och integritet och får hjälpa våra boende till frihet i deras vardag.

Vi söker nu flera undersköterskor och vårdbiträden, som tillsvidare-, vikariats- samt timanställning.

Djuröhemmet är ett litet äldreboende med sammanlagt 41 lägenheter fördelade på tre olika småenheter: Storskärs vårdboende med 21 platser, Lillskärs vårdboende med 12 platser och Kobbens demensboende med 8 platser. Det finns även en dagverksamhet.

Under våren 2019 kommer Djuröhemmets utbyggnationer tas i bruk och vår verksamhet utökas med 16 platser samt en demensdagvård med 8 platser. Vårt behov av vårdpersonal som undersköterskor och vårdbiträden kommer därför att öka, varför det finns goda möjligheter att efter vikariatsanställning få tillsvidareanställning.

Omvårdnaden på Djuröhemmet utgår ifrån de boendes vanor och behov och vi arbetar med kontaktmannaskap. Djuröhemmets äldreboende ligger ute på Djurö, dit du enkelt åker från Slussen med buss 434.
I rollen som undersköterska eller vårdbiträde kommer du tillsammans med dina kollegor se till att våra boende får all den vård och omsorg som gör deras vardag trygg, säker och meningsfull. Vi arbetar utifrån en värdegrund där närvaro är viktigt, vi ser och lyssnar på människor vi möter.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt dig med tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg för äldre. Du tycker om att arbeta med människor inom äldreomsorg och att ge service i alla lägen. Du är van att arbeta vid dator och har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift eftersom kommunikationen med våra boende är viktig. Tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg såväl som dokumentation i datajournaler är meriterande.

Vi behöver dig som är positiv, kreativ och flexibel. Självklart har du också en stor ansvarskänsla och lämnar inget åt slumpen. Du kan vända utmaningar till möjligheter och har lätt att ta tag i saker. Du sätter de boende i fokus, du har ett respektfullt bemötande inför boende, anhöriga och personal samt inser hur viktigt ett gott samarbete och gott bemötande är för helhetsupplevelsen hos våra boende.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarnas omfattning kan vara hel- eller deltid under dag- eller kväll och är tillsvidare-, vikariats- eller timanställning. Tillträde sker så snart som möjligt.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 10 februari 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Johanna Ramstedt, enhetschef, 08-574 409 10. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 10 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.