Undersköterskor till vården

Undersköterskor till vården

Är du en person med stor känsla för service och som gärna tar dig an en utmaning? Med anledning av Corona-viruset så har vi en ökad belastning i våra vård- och omsorgsverksamheter. Vi söker dig som är undersköterska och vill bli en av våra vardagshjältar inom vården.

I rollen som undersköterska är ditt uppdrag att ge omvårdnad och social omsorg till kommunens äldre enligt beslut från biståndshandläggare. Du hjälper och stöttar vårdtagaren i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan hos denne och hjälper till med vårdtagarens sociala kontakter. Du har även löpande kontakter med anhöriga, medverkar vid vårdplanering och utför social dokumentation.
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet från äldreomsorg eller funktionsnedsättningsområdet. Körkort är ett krav. Du har ett pedagogiskt och respektfullt förhållningssätt, är positiv, ansvarstagande och flexibel samt kan med lätthet ta till dig instruktioner. Du är serviceinriktad, trygg och lyhörd för vårdtagarens behov. Vidare har du god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket.

Vi har behov av personal i hela Värmdö, då våra verksamheter finns utspridda i kommunen. Kan du vara flexibel med var du geografiskt kan arbeta så är det ett stort plus. De verksamheter som kan komma att bli aktuella är hemtjänst, äldreboenden och gruppbostäder.

Förbered dig gärna genom att redan nu ansöka om utdrag ur belastningsregistret då det underlättar för att kunna anställa dig.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsterna.

Anställningarna avser heltid 100% och är visstidsanställningar tom 30 september 2020 med tillträde omgående. Vi ser att du är tillgänglig att arbeta under hela perioden juni-augusti. Arbetstiden kommer att vara förlagd under dag, kväll, helger och natt.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan så snart du kan. Så länge annonsen är uppe har vi behov att anställa.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Rosanna Lindersson, rekryteringsservice, 08-570?482 37, support.rekrytering@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Beteendevetenskap, Sociologi / Socialpsykologi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.