Systemförvaltare inom socialtjänsten

Systemförvaltare inom socialtjänsten

Söker du utmaningen med tekniska lösningar i kombination med social välfärd? Känner du nöjdhet med att ge service till verksamheten så att deras arbete flyter smidigt och önskar vara en del i arbetet med kvalitetssäkring och digitalisering? Då är du välkommen till digitaliseringsgruppen inom enheten verksamhetsstöd. Vi sitter i ljusa lokaler med närhet till Gustavsbergs centrum och Gustavsbergs hamn och med goda förbindelser till Slussen i Stockholm.

I rollen som systemförvaltare utgör du länken mellan verksamheten och tekniken/systemstödet. Du har ett övergripande ansvar för underhåll, drift och utveckling av främst verksamhets- och ärendehanteringssystemet Combine och dess integrationer med övriga system. I ditt dagliga arbete kan detta innebära att ge råd och stöd till användarna av systemet. Du kommer även att driva förändringsarbete och arbeta med kvalitetssäkring- och systemsäkerhetsarbete.

Din roll ingår i digitaliseringsgruppen där varje befattningshavare har sin specialistfunktion. Du är specialisten inom myndighetsutövning och de lagar och riktlinjer som är styrande för verksamheten. I digitaliseringsgruppen finns även IKT-strateg, systemförvaltare och IT-administratör.

Vi söker dig som har universitets/högskole- utbildning inom relevant område och erfarenhet av arbete som socialsekreterare, jurist eller systemförvaltare inom socialtjänsten. Mycket god förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt på svenska är ett krav.
Som person är du strukturerad, har en god analytisk förmåga och gillar att lösa problem. Du är kommunikativ och har lätt för att ta initiativ och skapa personliga kontakter. Vi ser även att du är självständig i ditt arbete och har ett pedagogiskt sätt samt tycker om att ha kollegor som du arbetar i team med. Vi lägger även stor vikt på din personliga lämplighet.

Omsorgs- och välfärdssektorn i Värmdö kommun är organiserad i fyra avdelningar bestående av IFO Stöd och service, Bistånd, Individ och familjeomsorg, Vård- och omsorg samt två stabsenheter. Den ena enheten ansvarar för upphandling, avtal, omvärldsbevakning och verksamhetsutveckling. Den andra enheten ansvarar för överförmynderiverksamhet, alkohol- och tobakstillstånd, systemförvaltning, IKT-strategi samt lokalsamordning. Denna tjänst är placerad inom enheten för verksamhetsstöd.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 2 december 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Said Mousavi, enhetschef, said.mousavi@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.