Studiehandledare i Thai

Studiehandledare i Thai

Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling, Hemmestaskolan växer och därför behöver vi nya medarbetare. Vi ger dig möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare.

I rollen som studiehandledare på Hemmestaskolan kommer du att arbeta med stöttning av enskilda elever i åk F-9 under hela skoldagen. Du hjälper till i kommunikationen med övrig personal och är ett aktivt stöd för eleverna i sociala situationer i skolan.

Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa alternativt erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Pedagogisk utbildning är meriterande. Du bör också ha goda ämneskunskaper i flera av skolans ämnen. Du behöver kunna avgöra i vilken omfattning modersmålet ska användas i handledningen och hur ämnessvenskan ska bearbetas. Du skall också ha god förståelse för läroplanens värdegrund och kunskapssyn och ska kunna förhålla dig till detta.
Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och thai för att klara uppdraget. Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vid behov vårdnadshavare. Datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen SchoolSoft är meriterande.

Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en handledningssituation där eleverna görs delaktiga. Vi vill också att du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och att du värdesätter olikheter.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 920 elever i årskursvisa arbetslag. Vi har valt att satsa på små klasser och hög personaltäthet. Dessutom har alla våra elever tillgång till digitala verktyg till, fr.o.m. åk 4 har vi gjort en en-till-en-satsning.
Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 20 % /en dag i veckan och är en visstidsanställning till och med den 15 juni 2019. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten viawww.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 21 november 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Noël Edling Rahmat, biträdande rektor, 08-570 487 40. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.