Stödpedagoger/Habiliteringsassistenter

Stödpedagoger/Habiliteringsassistenter

Varje dag hjälper vi våra medborgare i deras vardag. För oss är ett respektfullt förhållningssätt det centrala, där vi arbetar utifrån vår värdegrund: Närvaro - vi ser och lyssnar på människor vi möter. Hos oss får du vara en del av ett stolt team som arbetar med medborgaren i fokus. I Värmdö kommun arbetar du med naturen inpå knuten i vacker skärgårdsmiljö. Du pendlar smidigt från Slussen med direktbuss som går var tionde minut.

Vi tror på våra medarbetare och hjälper dem att utvecklas genom utbildningar och föreläsningar. Vi strävar hela tiden framåt mot nya mål och du blir en viktig del i vår utveckling.

I rollen som stödpedagog/habiliteringsassistent är du ett stöd för våra kunder under deras vistelse på korttidshemmet. I arbetet ingår att planera och genomföra anpassade aktiviteter för kunderna, ha kontakt med anhöriga samt stödpersonskap.

Vi söker dig som i första hand har erfarenhet av arbete med målgruppen. Du behöver vara utbildad socialpedagog/stödpedagog/undersköterska eller ha motsvarande utbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är det viktigt att du är engagerad, pedagogisk, flexibel och ansvarsfull. Du har ett intresse och engagemang för människor med behov av särskilt stöd.
Då kommunikation är ett av de största behoven hos våra kunder, samt att vi har dokumentationskrav, krävs goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt god datorvana.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vård- och omsorgsavdelningen är Värmdö kommuns egen utförare av vård- och omsorg med uppdrag att göra vardagen meningsfull för kommunens medborgare.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen avser tillsvidareanställning med månadslön på heltid/deltid. Vi tillämpar jourtjänstgöring nattetid, arbete varannan helg och rullande 4-veckors schema. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 april 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Helene Homanen, enhetschef 08-570 475 07. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.