Sjuksköterska vikariat

Sjuksköterska vikariat

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att göra vardagen bättre för våra medborgare som är i behov av vård och omsorg. Du kommer till en verksamhet som bygger på respekt för människors självbestämmande och integritet och får hjälpa våra boende till frihet och rehabilitering i deras vardag.

Djuröhemmet befinner sig i förändring då vi under året har byggt ut med två nya enheter, öppnat en demensdagvård samt har renoverat våra gamla lokaler för att anpassas till en modern äldreomsorg!

I rollen som sjuksköterska utför du hälso- och sjukvårdsinsatser på Djuröhemmet. I ditt uppdrag ingår sedvanliga för sjuksköterskor förekommande arbetsuppgifter som t.ex. bedömning, dokumentation, registrering i kvalitetsregister, kontakt med anhöriga, läkare samt handledning av personal. Alla insatser utför du med individen i fokus, det vill säga personcentrerad vård.
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska kunna arbeta självständigt och känna dig trygg i din yrkesroll och har förmodligen några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Du kan kommunicera och förstå svenska flytande både i tal och skrift, då kommunikation är viktigt i rollen. Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från äldreomsorg.

Som person är du positiv, kreativ och flexibel. Självklart har du också en stor ansvarskänsla och lämnar inget åt slumpen. Du kan vända utmaningar till möjligheter och har lätt att ta tag i saker. Du sätter de boende i fokus, du har ett respektfullt bemötande inför boende, anhöriga och personal samt inser hur viktigt ett gott samarbete och gott bemötande är för helhetsupplevelsen hos våra boende.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.
Djuröhemmet är ett kommunalt särskilt boende för äldre som ligger i vacker natur med skärgården runt knuten. Vi har 57 lägenheter fördelade på fem olika enheter Storskär, Lillskär, Kobben, Holmen och Nyskär. Vi har även en dagverksamhet och en demensdagvårdenhet inom ramen för vår verksamhet. Djuröhemmets äldreboende ligger ute på natursköna Djurö, dit du enkelt åker från Slussen med buss 434 eller sjövägen till Stavsnäs.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar hel- eller deltid, dagtid måndag till fredag och är ett vikariat. Tillträde januari 2020.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 12 november 2019.

Vill du veta mer kontakta Johanna Ramstedt, enhetschef, 08-574 409 10.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.