Sjuksköterska till det nystartade HSL-teamet, Gustavsgården

Sjuksköterska till det nystartade HSL-teamet, Gustavsgården

HSL-teamet är en nystartad sammanhållen hälso- och sjukvårdsorganisation som startat upp vid årsskiftet. I denna enhet är kommunens samtliga legitimerade personal, dvs. sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter, samlade. HSL-teamet ansvarar för den basala hemsjukvården och habiliteringen för personer inom LSS samt för hälso- och sjukvården på kommunens demensdagvård och på två särskilda boenden för äldre.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i en helt ny organisation där du blir en av de viktiga pusselbitarna som tillsammans med dina kollegor utgör HSL-teamet. Här är alla yrkesfunktioner lika viktiga och kompetensutbyte sinsemellan är en grund för fortsatt kompetensutveckling och stärkande av teamkänslan. I teamet finns redan ett flertal erfarna, trevliga och positiva medarbetare som behöver tillskott av ytterligare kollegor.

I rollen som sjuksköterska ingår du i HSL-teamet och har din grundplacering på det särskilda boendet Gustavsgården. I ditt uppdrag ingår sedvanliga sjuksköterskearbetsuppgifter som t.ex. delegering, bedömning, dokumentation, registrering i kvalitetsregister, kontakt med anhöriga, läkare samt handledning av personal. Alla insatser utför du med individen i fokus, dvs. personcentrerad vård och omsorg.
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska kunna arbeta självständigt, handleda personal och arbeta i team. Du kan kommunicera och förstå svenska flytande både i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, serviceintresserad och flexibel samt har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer, skapa kontakt och föra en nära dialog med övriga i organisationen. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från äldreomsorg och gärna även LSS. Det är även positivt om du innehar B-körkort men det är inget krav.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Gustavsgården är ett särskilt boende för äldre beläget centralt i Gustavsberg. Boendet består av tre enheter med totalt 101 lägenheter.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde tidigast 1 mars 2019 eller enligt överenskommelse. Arbetspassen är förlagda till dagtid med helgtjänstgöring var femte helg. Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan senast den 17 februari 2019.

Vill du veta mer kontakta Maria Olsborn, enhetschef, 08- 570 473 87.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.