Sjuksköterska ambulerande

Sjuksköterska ambulerande

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för våra medborgare som är i behov av vård och omsorg. Du kommer till en verksamhet som bygger på respekt för människors självbestämmande och integritet och får hjälpa våra boende till frihet och rehabilitering i deras vardag.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i en helt ny organisation, HSL-teamet. Majoriteten av HSL-teamets medarbetare utgår från våra lokaler belägna i Gustavsgårdens A-hus, där även enhetschefens och samordnarens kontor finns.

I rollen som ambulerande sjuksköterska utför du hälso- och sjukvårdsinsatser inom samtliga av våra verksamhetsområden som nämns ovan. Du har ett spännande och omväxlande arbete där du är schemalagd bestämda dagar på var och en av våra verksamheter. I ditt uppdrag ingår sedvanliga för sjuksköterskor förekommande arbetsuppgifter som till exempel bedömning, dokumentation, registrering i kvalitetsregister, kontakt med anhöriga, läkare samt handledning av personal. Alla insatser utför du med individen i fokus, det vill säga personcentrerad vård och omsorg.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du behöver kunna arbeta självständigt och känna dig trygg i din yrkesroll och har förmodligen några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Du kan kommunicera och förstå svenska flytande både i tal och skrift, då kommunikation är viktigt i rollen. Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från äldreomsorg, psykiatri och/eller LSS. Du har B-körkort eftersom ett flertal av arbetspassen kräver att du är mobil.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

HSL-teamet är en nystartad sammanhållen hälso- och sjukvårdsorganisation som startat upp vid årsskiftet. I denna enhet är kommunens samtliga legitimerade personal, det vill säga sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter, samlade. HSL-teamet ansvarar för den basala hemsjukvården och habiliteringen för personer inom LSS samt för hälso- och sjukvården på kommunens demensdagvård och på två särskilda boenden för äldre.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar 80 % och är en tillsvidareanställning med tillträde 1 juni. Arbetspassen är förlagda till dagtid med helgtjänstgöring var femte helg. Eventuellt kan 6 månaders provtjänstgöring komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 maj 2019.

Vill du veta mer kontakta Maria Olsborn enhetschef, 08 - 570 473 87.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.