Sjukgymnast/fysioterapeut till det nystartade HSL-teamet

Sjukgymnast/fysioterapeut till det nystartade HSL-teamet

HSL-teamet är en nystartad sammanhållen hälso- och sjukvårdsorganisation som startat upp vid årsskiftet. I denna enhet är kommunens samtliga legitimerade personal, dvs. sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter, samlade. HSL-teamet ansvarar för den basala hemsjukvården och habiliteringen för personer inom LSS samt för hälso- och sjukvården på kommunens demensdagvård och på två särskilda boenden för äldre.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i en helt ny organisation där du blir en av de viktiga pusselbitarna som tillsammans med dina kollegor utgör HSL-teamet. Här är alla yrkesfunktioner lika viktiga och kompetensutbyte sinsemellan är en grund för fortsatt kompetensutveckling och stärkande av teamkänslan. I teamet finns redan ett flertal erfarna, trevliga och positiva medarbetare som behöver tillskott av ytterligare en sjukgymnast-/fysioterapeutkollega. Du kommer tillsammans med majoriteten av HSL-teamets medarbetare utgå från våra lokaler belägna i Gustavsgårdens A-hus, där även enhetschefens och samordnarens kontor finns.

Rollen som sjukgymnast/fysioterapeut innebär att du arbetar med sedvanliga sjukgymnast-/fysioterapeutuppgifter inom LSS och äldreomsorg enligt de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. Du ansvarar för förflyttningsbedömningar och handleder och utbildar omvårdnadspersonal i förflyttningsteknik.
Vi söker dig som är utbildad sjukgymnast/fysioterapeut. Det är starkt meriterade om du har erfarenhet av arbete med patienter inom både LSS och äldreomsorg. Du är kreativ, ser möjligheter och lösningar, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team och att handleda. Du har god dator- och dokumentationsvana och du kan kommunicera och förstå svenska flytande både i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande och flexibel samt har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer, skapa kontakt och föra en nära dialog med övriga i organisationen. Eftersom tjänsten kräver att du är mobil är B-körkort ett krav.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan senast den 17 februari 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Olsborn, enhetschef, 08- 570 473 87. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjukgymnastik & Rehab, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.