Servicehandläggare

Servicehandläggare

I kommunhuset i Skogsbo är Värmdö kommuns Servicecenter lokaliserat. Vi är Värmdö kommuns ansikte utåt och ger service till kunder över telefon och i personliga besök. Hos oss får du arbeta i flexikontor i ljusa, moderna lokaler med närhet till både stadspuls och natur. Kommunhuset är beläget i centralorten Gustavsberg, och hit pendlar du enkelt och smidigt från Slussen på 30 minuter, med bussar som går var tionde minut.

Som vårt ansikte utåt blir du navet internt mellan de olika verksamheterna. Du får den utmanande, roliga och utvecklande uppgiften att vara den första och inledande kontakten kunden har med kommunen. Det ger dig möjligheten att skapa en känsla av tillit och förtroende och en upplevelse av engagemang och kvalitet för kunden i kontakten med oss.

Att arbeta som servicehandläggare i Värmdö Kommun ger dig dessutom möjligheten att få utlopp för din serviceådra och ditt engagemang, för alla typer av ärenden och alla olika kunder som kommunen har. Det gör att ingen dag är den andra lik och du ställs hela tiden inför nya utmaningar i de frågor och ärenden som kommer till servicecenter. Den konstant pågående utvecklingen av den dagliga serviceverksamheten möjliggör även kreativitet och vi välkomnar våra medarbetare att ta egna initiativ till förbättringar av verksamheten. Du får också förmånen att få arbeta med ett engagerat team där du får bidra med din flexibilitet, ditt ansvarstagande och din positiva laganda.
Rollen som servicehandläggare innebär att du är kommunens ansikte utåt och bemöter medborgare och kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Du ger service och vägledning via telefon, besök, e-post och övriga e-tjänster som kommunen erbjuder. Servicecenter har som mål att ge bästa möjliga kundupplevelse till alla som söker kontakt med kommunen via servicecenter. Rollen ställer stora krav på samarbete och att samverka med förvaltningarnas handläggare och avdelningar och att representera kommunen gentemot dess kunder.

Vi söker dig som har erfarenhet av service och som har en avslutad gymnasieutbildning. Du bör sedan tidigare ha kunskaper i informationssökning, samt erfarenhet av liknande arbete i en kommunal verksamhet och inom kommersiell och/eller annan offentlig miljö. Kunskap i systemen EDP Future och LEB är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi letar efter dig som trivs och drivs av att vara behjälplig med alla ärenden och alla människor. Du förstår hur viktig god service är för kundupplevelsen, och tycker att samarbete och delaktighet är viktigt för att nå framgång. Du ser möjligheter och inte svårigheter när nya utmaningar dyker upp.

Då kundkontakt genomsyrar rollen som servicehandläggare ser vi att du behärskar det svenska och engelska språket i tal såväl som skrift.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna avser vikariat på heltid med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 5 april 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Carina Karlström på telefon 08-570 485 27 eller via Servicecenter på 08-570 470 00. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 5 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.