Samordnare

Samordnare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Med engagemang, arbetsglädje och ett professionellt bemötande tar vi oss an varje dag inom den kommunala hemtjänsten i Värmdö. Vi har förmånen att hjälpa över 300 av våra medborgare i deras vardag. Här arbetar vi utifrån en värdegrund som har skapats av samtliga medarbetare. Vi är eniga om att ett respektfullt förhållningssätt är viktigt och du kommer att märka det genom vår värdegrund; NÄRVARO, vi ser och lyssnar på människor vi möter.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete där du tillsammans med kollegorna får möjlighet att utveckla en verksamhet där våra äldre är i fokus. Nu söker vi en samordnare till Ingarö och Nattpatrullen.

Rollen som
samordnare innebär att du ansvarar för planeringen och bemanningen för hemtjänstverksamheten inom ett geografiskt område. Stort fokus ligger på ett effektivt resursutnyttjande, vilket innebär att optimera tiden som tillbringas hos kund och minimera kringtiden. Samtidigt ska naturligtvis en hög kvalitet i tjänsterna levereras.

Samordnaren planerar in kundbesöken i besöksschemat efter biståndsbeställda timmar och utifrån kontaktmannaskap. Samordnaren säkerställer att planeringen av kundtid och personal blir så optimal som möjligt utifrån kundernas och verksamhetens behov. Uppföljning av utfört arbete och den ekonomiska effektiviteten, kundstatistik, återbud mm sker kontinuerligt tillsammans med enhetschefen med fokus på verksamhetens resurser ur ett ekonomiskt perspektiv. Det dagliga arbetet innebär en hel del kundkontakter samt kontakt med anhöriga, biståndshandläggare, primärvården och andra externa aktörer.

Till samordnarens arbetsuppgifter hör även planeringen av personalbehovet löpande efter grundbemanningen samt att bemanna vid både korttids- och långtidsfrånvaro. Vid behov kan samordnaren även behöva rycka in som undersköterska/vårdbiträde i verksamheten.

Vi söker dig som
är utbildad undersköterska eller har en annan eftergymnasial utbildning inriktning mot administration alternativ logistik. Du är ordningsam, strukturerad, drivande och har analytisk förmåga och är en bra problemlösare. Har du även arbetat inom hemtjänsten är det en merit samt erfarenhet av arbete som samordnare. Du har goda kunskaper i olika verksamhetsrelaterade IT-system (Kompanion, Combine, Phoniro Care) och verksamhetsekonomi, särskilt bemanningsekonomi.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning,

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.