Samordnare till det nystartade HSL-teamet

Samordnare till det nystartade HSL-teamet

HSL-teamet är en nystartad sammanhållen hälso- och sjukvårdsorganisation som startat upp vid årsskiftet. I denna enhet är kommunens samtliga legitimerade personal, dvs. sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter, samlade. HSL-teamet ansvarar för den basala hemsjukvården och habiliteringen för personer inom LSS samt för hälso- och sjukvården på kommunens demensdagvård och på två särskilda boenden för äldre.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i en helt ny organisation. HSL-teamet är verksamt över hela Värmdö. Majoriteten av medarbetarna utgår från HSL-teamets lokaler belägna i Gustavsbergs äldsta byggnad, Gustavsgårdens A-hus, där även enhetschefens och samordnarens kontor finns.

Rollen som samordnare innebär att du kommer ha ett nära samarbete med enhetschefen för HSL-teamet. I samordnarens arbetsuppgifter ingår bland annat handledning och arbetsledning av personal, daglig planering, bemanning, uppföljning av kvalitetsarbete, introduktion av nya medarbetare, schemaläggning, godkännande av arbetstider och ledigheter i samråd med enhetschef samt att inneha medicinskt ledningsansvar för de delar som rör arbetsterapeuters och sjukgymnasters/fysioterapeuters ansvarsområden. Du ska även kunna göra stödinsatser i verksamheten vid behov. Rollen kan komma att utvecklas efter behov.
Vi söker dig som är utbildad arbetsterapeut eller sjukgymnast/fysioterapeut, gärna med erfarenhet från både äldreomsorg och LSS. Du ska kunna arbeta självständigt, handleda personal och arbeta i team. Du har god datorvana, god administrativ kompetens och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i en arbetsledande funktion som t.ex. samordnare eller gruppchef. Det är även en stor fördel om du har erfarenhet av löneadministration i Heroma.

Som person är du kreativ, lösningsinriktad och ser möjligheter. Du tycker om att handleda och arbeta nära kollegor. Du kan kommunicera och förstå svenska flytande både i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande och flexibel samt har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer, skapa kontakt och föra en nära dialog med övriga i organisationen. I och med att HSL-teamet är verksamhet över hela Värmdö krävs det att du är mobil varför B-körkort är ett krav.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid, 75 %, och är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan senast den 17 februari 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Olsborn, enhetschef, 08- 570 473 87. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Administration, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.