Resurspedagoger

Resurspedagoger

Nära naturen och skogen får du vara med och lägga grunden för våra barns livslånga lärande. Varje dag möter vi barnen med glädje och tillsammans skapar arbetsgruppen en trygghet att växa och utvecklas i.

Vi tror på våra medarbetare och erbjuder ett välstrukturerat arbetsschema med tydlig planeringstid kopplat till ansvarsområden och kompetensutveckling samt karriärsutveckling t.ex. bra upplägg vid studier. Vi arbetar med ett kollegialt lärande i fokusgrupper mellan förskolans enheter som drivs av en erfaren ledning.

Vi erbjuder dig ett arbete där du kommer att få arbeta tillsammans med engagerade, utbildade och erfarna kolleger, härliga barn och deras föräldrar. Som barnskötare/resurspedagog kommer du att ingå i en avdelning där du arbetar tillsammans med en förskollärare och två barnskötare.

I rollen som barnskötare/resurspedagog är du en av pedagogerna i verksamheten. Du är med och genomför planerade aktiviteter samt dokumentera utifrån barnets förutsättningar. Vi erbjuder varje barn att få vara delaktig i läroprocessen, sätter alltid barnen i fokus och även i det pedagogiska arbetet.
Vi söker dig som är utbildad barnskötare alt annan relevant barnutbildning. Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Du hyser stor nyfikenhet och tilltro till varje barns förmåga samt är lyhörd mot barn och kollegor.
Du har en god samarbetsförmåga och tar ansvar såväl som egna initiativ.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister samt examensbevis/utbildningsbevis en förutsättning för anställning.

Solbackens förskola är belägen i Mörtnäs och har förutom fräscha lokaler en underbar gård med utsikt över vattnet. Här arbetar cirka 140 barn och 27 pedagoger (varav 7 är förskollärare) i verksamheten som består av åtta avdelningar. Förskolan jobbar rikta mot daglig rörelse, hälsa, kost och utevistelse som knyts ihop med lärande utifrån läroplanen.
Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag, hemlagad lunch, intern och extern fortbildning, kollektivavtal, personalstöd, löneväxling till pension, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna är på heltid och är två visstidsanställningar. Önskat tillträde den 7 januari 2019 med slutdatum för anställningarna den 20 juni 2019.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 december 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Daniel Castellanos, förskolechef, 08-570 472 60. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 dec (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.