Parkarbetare

Parkarbetare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Industrisamhällen förvandlas
och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Nu söker vi en gatu- och parkarbetare som vill ha en händelserik vardag, ser förändring som en möjlighet och har ett inre driv.

I rollen som Gatu- och parkarbetare kommer du arbeta med drift och underhåll av gatu- och parkmark. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis bestå av grönyteskötsel, renhållning, naturvård, snöröjning, vintersandupptagning m.m. Du kommer att arbeta både självständigt och i arbetslag. För dig som strävar efter att utvecklas ytterligare finns goda möjligheter inom enheten.

Vi söker dig som
är självgående, driven och trivs att arbeta utomhus oavsett årstid och väder. Du har god kunskap om mark-/grönyteskötsel både vad gäller drift och underhåll. Det är viktigt att du självständigt kan se vad som krävs och har lätt för att ta beslut om vilken åtgärd som krävs. Om du har tidigare erfarenheter från parkförvaltning, kyrkogård eller naturvård ser vi det som meriterande. Det är viktigt att du hanterar det svenska språket i tal och skrift för att kunna kommunicera med våra kunder och sammanfatta enklare dokumentation över ditt eget arbete. Du har ett gott kundbemötande och strävar alltid efter att leverera god kvalitet i dina arbeten. Vi ser även att du kan hantera olika typer av maskiner ex. redskapsbärare.

B-körkort är ett krav då du kommer köra bil i tjänsten.

Som person är du nyfiken, ansvarstagande, initiativrik och du har lätt för att arbeta i grupp. Då rollen innebär många varierade arbetsuppgifter är det viktigt att du kan vara prestigelös och flexibel i ditt uppdrag.

Samhällsbyggnadskontoret
har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med ekonomi och miljö i balans. Vi har många intressanta uppdrag som planering och utbyggnad av centralorterna Hemmesta och Brunn, utveckling av Stavsnäs vinterhamn och fritidshusområdens omvandling till permanentboenden. Utöver det finns centrala Gustavsbergs planering med utbyggnad av ca 2000 bostäder som är ett av de största projekten inom kommunen.

Tekniska driftavdelningen
är en del av Samhällsbyggnadskontoret. Vi ansvarar för kommunens gatu- & parkverksamhet samt drift av kommunens hela VA-anläggning. Vi är för närvarande drygt fyrtio medarbetare organiserade i två enheter med fyra arbetsledare.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Övrigt, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 aug 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.