Näringslivs- och skärgårdsutvecklare

Näringslivs- och skärgårdsutvecklare

Näringslivsavdelningens uppgift är att skapa förutsättningar för tillväxt, gott företagsklimat och innovativa mötesplatser. Vi arbetar med både strategiska och operativa insatser för att möjliggöra att befintliga företag växer men också att nya företag attraheras och etableras i Värmdö kommun. En stor del av tjänsten innebär att även arbeta internt med att utveckla kommunens bemötande, service, dialog och återkoppling av och samarbete med företagare. Vi är mitt uppe i en process för att implementera modellen DialogLAB Värmdö som lägger grunden för kommunens arbete med att skapa ett gott företagsklimat.

Vi söker nu en lyhörd, strategisk och handlingskraftig näringslivs- och skärgårdsutvecklare med erfarenhet av förändringsarbete med fokus på samverkan med näringslivet
Lägg in enehtsbeskrivning i Heroma
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom det samhällsvetenskapliga området samt har arbetat med näringslivs- och utvecklingsfrågor i en stor organisation.
Det är meriterande om du har erfarenhet av strategisk verksamhetsutveckling, förändringsarbete, kommunikation och har goda kunskaper kring hur en offentligt finansierad och politisk styrd verksamhet fungerar. Du är van att samarbeta med aktörer inom olika branscher så din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska är mycket god.

Du behöver vara bra på att identifiera och analysera möjligheter och utmaningar och se samverkan och sambanden där emellan. Du har metoder och verktyg för att arbeta med förändringsprocesser och utveckling i samverkan. Du är resultatinriktad, håller tidsramar, planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt. Din tydlighet säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Giltigt B-körkort är ett krav.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du serviceinriktad, självständig, handlingskraftig och har förmåga att engagera och entusiasmera samt ser möjligheter snarare än hinder.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 7 april 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sofia Brorsson, näringslivschef, tfn 070-0075184, sofia.brorson@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.