Musiklärare på 80% för vikariat

Musiklärare på 80% för vikariat

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 30 minuter från Stockholm. Hos oss får du möjlighet att jobba med något av det mest värdefulla som finns - att utveckla våra yngre medborgare.

På Viks skola erbjuder vi dig stora möjligheter och intressanta utmaningar. Vi lägger stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. Vi månar om att lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra.

Våra gemensamma konferenser bygger på ett kollegialt lärande och en kontinuerlig utveckling av våra fokusområden. Under kommande läsår strävar vi efter att fördjupa oss i ett mer ämnesövergripande arbetssätt. Detta som en naturlig fortsättning på utvecklingsarbetet med inkluderande lärmiljöer.

Rollen som
musiklärare innebär att du undervisar elever årskurserna f-6 i musik. Du samplanerar och utvärderar undervisningen tillsammans med musiklärare Du kommer tillsammans med din kollega ansvara för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten. Dessutom gör vi föreställningar i enskilda årskurser, ofta med hjälp av musiklärare.

Vi söker dig som
är legitimerad lärare i musik. Det är en fördel om du även är behörig att undervisa i något mer ämne, gärna matematik, för årskurs 4-6, då vi även behöver förstärka några få timmar i en årskurs 4. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt och en positiv elevsyn som utgår ifrån att alla elever kan och vill lyckas utifrån sina förutsättningar. Du är en närvarande pedagog som har lätt för att samarbeta med andra och kan fokusera på ditt uppdrag. Eftersom skolan har en kulturinriktning vill vi att du är drivande i ditt uppdrag som förutom undervisningen i klasserna innebär att organisera för gemensamma sångsamlingar, luciafirande och liknande traditionsfiranden.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Viks skola
är en kommunal skola med kulturinriktning, som har 550 elever fördelade från förskoleklass till årskurs 6 och cirka 80 medarbetare. Skolan ligger cirka 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Vi är en skola som vill ge våra elever överblick och sammanhang för att växa som lärande och självständiga individer. Vi vill stimulera elevernas kreativitet och nyfikenhet genom att variera undervisningen med hjälp av musik, dans, drama, bild och digitala verktyg som självklara delar i verksamheten.

På Viks skola är vi indelade i arbetslag. Ett av arbetslagen är det praktiskestetiska arbetslaget som består av musiklärare, slöjd/bildlärare samt idrottslärare.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.