Måltidsbiträde

Måltidsbiträde

Måltiden är en av de viktigaste delarna i människan liv. Hos oss får du möjligheten att vara med och laga god, tilltalande och näringsrik mat till våra elever, barn och pedagoger. Du blir en nyckelspelare i vårt kök och får våra medborgare att växa. Att jobba i Värmdö kommun innebär det bästa av två världar - den naturnära småstadskänslan, bara ett stenkast från storstadspulsen. Hit pendlar du snabbt och smidigt med direktbuss från Slussen på 30 minuter.

I rollen som måltidsbiträde kommer du tillsammans med övrig personal arbeta för att den mat som serveras håller en hög kvalitet utifrån livsmedelsverkets riktlinjer "Bra mat i skolan/ förskolan". Din roll är mycket viktig och tillsammans utför ni matlagning, planering, beställning, disk med mera. Vid frånvaro i köket ser vi att du behöver vara bekväm med att hoppa in som kock ifall situationen kräver det.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som måltidsbiträde. Du behöver kunna arbeta självständigt, vara insatt i kökets egenkontroll, samt ha ett ekonomiskt tänkande för storhushåll. Personliga egenskaper som eftersöks är en positiv inställning, samarbetsförmåga, flexibilitet, servicekänsla och förmåga att se helhetsperspektiv.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Köket på Munkmoraskolan är ett tillagningskök med utvecklingsmöjligheter. Mat skickas till andra enheter, och i matsalen på skolan serveras frukost, lunch och mellanmål till elever och personal.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar 75% deltid med tillträde 190819. Vi ser gärna att du kan arbeta mer vid behov.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 25 april 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor/förskolechef Birgitta Wallin på 08- 570 47200. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.