Lokalvårdare

Lokalvårdare

Varje dag går cirka 10 000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö Skärgårdsskola finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att utveckla våra unga medborgare.

På Värmdö skärgårdsskola har vi en vision som lyder: Här får jag vara den jag är, växa, utvecklas och lära för livet. Tillsammans bygger vi broar mellan öar, människor och verksamheter.

I rollen som lokalvårdare har du ansvar för att hålla skolans lokaler rena och fräscha. Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade och proffsiga medarbetare.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med lokalvård i skolmiljöer. Du är ordningsam, har god kommunikationsförmåga, är stresstålig samt har en positiv människosyn. Vidare har du känsla för service och bemötande. Arbetstiderna går att förlägga flexibelt, från tidiga mornar till sena eftermiddagar vilket kan passa dig som studerar eller redan arbetar deltid.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö Skärgårdsskola är en F-9-skola med ca 400 elever som består av skolavdelningar på Djurö, som ligger på fastlandet, samt på Möja, Runmarö och Svartsö i Stockholms skärgård. Skolans geografiska område börjar vid Fågelbrolandet i Strömma, sträcker sig ut mot havet och omfattar alla öar utan broförbindelse. Du kommer att jobba på Runmarö, där vi har ca 20 elever i åldersspannet Förskoleklass till årskurs 9.
Till Runmarö tar du dig på 5 minuter med Waxholmsbåt från Stavsnäs Vinterhamn och sedan är det en promenad till skolan.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar deltid, 25%, och är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Urval och intervjuer sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan senast den 25 februari 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mia Zambon, skolintendent, 08-570 486 01. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.