Lokalvårdare till Djuröavdelningen

Lokalvårdare till Djuröavdelningen

Varje dag går 10 393 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö Skärgårdsskola finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, utveckla våra medborgare.

Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet.

I rollen som lokalvårdare har du ansvar för ett specifikt städområde men samverkar med övrig städpersonal kring alla lokaler. Du har känsla för service och bemötande. Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade och proffsiga medarbetare.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med lokalvård i skolmiljöer. Då vi har städ under dagtid krävs att du är flexibel och kan anpassa dina uppdrag utifrån hur lokalerna utnyttjas.

Som person har du en god känsla för kvalitet och är intresserad av miljöfrågor och vad som händer inom branschen. Du ska gilla att arbeta i ett högt tempo och vara beredd att ta ansvar. Vi värdesätter ett positivt och glatt sätt. Vidare är du ordningsam, har god kommunikationsförmåga, kan hantera flera saker samtidigt, är stresstålig samt har en positiv människosyn. Du behöver tycka om att arbeta med och runt unga människor då vi ser det som en självklarhet såväl som att du kan prata med barn i alla åldrar, är glad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö Skärgårdsskola är en F-9-skola med ca 400 elever som består av skolenheter på Djurö, som ligger på fastlandet, samt på Möja, Runmarö och Svartsö i Stockholms skärgård. Skolans geografiska område börjar vid Fågelbrolandet, i Strömma, sträcker sig ut mot havet och omfattar alla öar utan broförbindelse. Du kommer att jobba på Djuröenheten, där vi har låg-, mellan- och högstadium och dit de äldre skärgårdseleverna kommer på torsdagar och fredagar.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid, 50 %, och är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Urval och intervjuer sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan senast den 24 januari 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mia Zambon, skolintendent, 08- 570 486 01. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.