Lokalvårdare/Elevassistent

Lokalvårdare/Elevassistent

Varje dag går cirka 10 300 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö Skärgårdsskola finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att utveckla våra unga medborgare.

Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet. Vi ska vara en plats där våra barn och unga får möjlighet att vara sig själva, växa, utvecklas och lära för livet. Tillsammans bygger vi broar mellan öar, människor och verksamheter.

I rollen som lokalvårdare har du ansvar för ett specifikt städområde men samverkar med övrig städpersonal kring alla lokaler. Som elevassistent kommer du att arbeta med lågstadieelever på fritids. Vi erbjuder dig en arbetsplats med engagerade och proffsiga medarbetare.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med lokalvård i skolmiljöer. Då vi har städ under dagtid krävs att du är flexibel och kan anpassa dina uppdrag utifrån hur lokalerna utnyttjas.
Som person har du en god känsla för kvalitet och är intresserad av miljöfrågor och av vad som händer inom branschen. Du ska gilla att arbeta i ett högt tempo och vara beredd att ta ansvar. Dessutom har du kunskap om elever i behov av särskilt stöd. Du kan obehindrat kommunicera på svenska med elever och vårdnadshavare. Lokal kännedom är ett plus. Vi värdesätter ett positivt och glatt förhållningssätt. Vidare bör du vara ordningsam, ha god kommunikationsförmåga, kunna hantera flera saker samtidigt, vara stresstålig samt ha en positiv människosyn.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö Skärgårdsskola är en F-9-skola med ca 400 elever som består av skolavdelningar på Djurö, som ligger på fastlandet, samt på Möja, Runmarö och Svartsö i Stockholms skärgård. Skolans geografiska område börjar vid Fågelbrolandet i Strömma, sträcker sig ut mot havet och omfattar alla öar utan broförbindelse. Du kommer att jobba på Djuröavdelningen, där vi har låg-, mellan- och högstadium och dit de äldre skärgårdseleverna kommer på tisdagar och torsdagar.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Fördelningen mellan rollen inom lokalvård och som elevassistent är för närvarande 50-50. Tillträde enligt överenskommelse. Sex månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/lediagjobb. Urval och intervjuer sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan senast den 24 april 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mia Zambon, skolintendent, 08-570 486 01. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.