Ljus- och ljudtekniker 45%

Ljus- och ljudtekniker 45%

Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. På Gustavsbergsteatern, centralt belägen i Gustavsbergs centrum, anordnas konserter, föreställningar och föreläsningar. Kulturskolans mål är att kommunens skolklasser ska nås av ett rikt kulturutbud.

I rollen som ljus- och ljudtekniker arbetar du med att sätta ljus och ljud till våra föreställningar. Du kommer även att ansvara för att släppa in skolklasser och andra besökare som bokat teatern eller andra intilliggande lokaler. Vidare tar du emot/lägger in och godkänner bokningar. Du kommer att samarbeta nära kommunens kulturskolor och kultursamordnare och vara navet i det som sker på Gustavsbergsteatern.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av ljus- och ljudteknik där utbildning är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din inställning till service då arbetet medför många möten.
Kultur och fritidsenheten i Värmdö kommun omfattar bibliotek, kulturskola, fritidsgårdar och konsthall. I den här rollen kommer du att arbeta som anställd på Värmdö Kulturskola tillsammans med 32 lärare, en administratör och en enhetschef. Kulturskolorna består av tre skolor varav en är kommunal och de andra två är föreningsdrivna. Här anordnas både föreställningar och produktioner, och det förekommer även att föreningar anordnar föreläsningar och publika evenemang i våra lokaler. Du kommer att utföra ditt uppdrag på Gustavsbergsteatern och i intilliggande kulturlokaler både åt Värmdö kommun och åt de olika föreningar som nyttjar teatern som lokal för publika event.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar deltid på 45% och är en visstidsanställning med goda möjligheter till förlängning.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 19 december 2019. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ella-Kari Norberg, enhetschef på Värmdö kulturskola, tfn. 08-57048205. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Övrigt, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.