Ledningskoordinator

Ledningskoordinator

Värmdö arbetar hårt för att skapa en serviceorganisation som är handlingskraftig, tillitsfull och full av modiga medarbetare! Vi väljer att sätta oss i förarsätet och kursen ställs mot att bli en modern framtidsorganisation där medborgarna ges den bästa möjliga servicen, där medarbetarna kan och får växa för att vi tillsammans ska kunna skapa en kommun där alla vill leva, bo och verka i.

Resan mot målet är påbörjad men Camilla Broo och hennes ledningsgrupp behöver din hjälp! Du kommer att underlätta, serva och bana vägen för att våra verksamheter enklare ska komma fram till - Ett Värmdö!

I rollen som ledningskoordinator kommer du att arbeta för att underlätta och strukturera arbetsdagarna för vår kommundirektör och hennes ledningsgrupp. Du förväntas samordna möten, vilket bland annat innefattar resebokningar, förberedelser och planering av agenda, hantering av mail, samt samverkan med andra mötesdeltagare. Du blir en viktig del av kommundirektörens vardag och kommer föra protokoll i hennes ledningsorgan, skapa presentationer och talmanus inför möten och evenemang samt se till att arkivering och fakturahanteringen sköts på ett korrekt sätt. Du kommer även att vara involverad i arbetet med att marknadsföra och skapa content för kommunen genom kommundirektörens sociala kanaler, internt och externt.
Lägg in enehtsbeskrivning i Heroma
Utveckling och nyfikenhet är givna förutsättningar för en kommun i stark tillväxt. Vi väljer att sätta oss i förarsätet och effektiviserar kontorets arbete för att ge bästa möjliga service till Värmdös medborgare. Rollen är placerad på kommundirektörens stab och du kommer att arbeta tillsammans med kommundirektören och hennes sex medarbetare i kommunledningen.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 7 oktober 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Camilla Broo, kommundirektör, 08-570 473 88 eller Aleksandar Velevski, HR-konsult, 08-570 470 91. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Administration, Sekreterare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.