Lärare i årskurs 3

Lärare i årskurs 3

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att hjälpa våra barn och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö.

Vi erbjuder dig att arbeta i en fantastisk miljö och bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer att kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i olika utvecklingsarbeten gällande inkluderande lärmiljöer, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt. På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam som har ett tätt samarbete med arbetslagen och stöttar lärarna i arbetet med extra elevstöd.

Rollen som
lärare på Farstavikens skola innebär att du arbetar som klasslärare i en klass i årskurs 3. I arbetet ingår planering och genomförande av undervisningen, föräldrakontakt och andra arbetsuppgifter kopplade till rollen som klasslärare. Du kommer att tillhöra ett av skolans arbetslag och du deltar i arbetslagsmöten, ämneskonferenser och andra aktiviteter kopplade till tjänsten.

Vi söker dig som
är legitimerad lärare för åldrarna F-3 med ett stort engagemang och en pedagogisk fallenhet. Du har lätt för att samarbeta och en merit är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med tidig läs- och skrivutveckling och tidig matematikinlärning. Du är lyhörd, tydlig och respektfull och har god förmåga att samverka med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Farstavikens skola
är en F-9 skola som ligger i Gustavsberg, ca 30 minuter med buss från Slussen. Skolan har ca 800 elever i årskurserna F-9 och är uppdelad i två enheter, Kvarnberget årskurs 5-9 och Ekedal årskurs F-4.
På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Våra gemensamma mål för utbildningen är att eleverna ska:

?Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier
?Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp
?Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och utveckla kreativitet
?Utveckla känslan av att olika är bra
?Gemensamt arbeta för en trygg och lugn miljö

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 6 december 2020
. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Vill du veta mer
är du välkommen att kontakta Ia Heribertson biträdande rektor 08-570 eller Per Wirmén biträdande rektor 08-570 48 990. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.