Lärare Franska

Lärare Franska

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Vår skola
är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Vi ger dig möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare.

Vi söker dig
som är legitimerad lärare för grundskolan. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor.
Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i.
Vi ser gärna att du är nyfiken på och ständigt vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

I rollen
som lärare hos oss har du ett nära samarbete kring planering med de andra pedagogerna i årskursen. Vi är en skola i förändring och ska alltid vara en organisation där alla barn är allas barn och där alla medarbetare tas på allvar och lyssnas på.
Är du en innovativ person som vill vara delaktig i ett arbetslag där samarbete mellan kollegor och en positiv elevsyn är ledstjärnor så är detta kanske platsen för dig?

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Hemmestaskolan
är en F-9 skola med drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. Vår skola är en mobilfri och trygg skola, samtidigt som alla våra elever tillgång till digitala verktyg som en del av undervisningen. Vi har ett stort, aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen.

På Hemmestaskolan har vi även ett aktivt arbete kring inkluderande lösningar som ska genomsyra inte bara lektionerna utan även samtliga rastaktiviteter och omgivningar på skolans område. Vi ser gärna att du har ett inkluderande förhållningssätt och jobbar för att nå alla elever med din undervisning.

I Värmdö kommun
erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter
de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 25 maj

Omfattning: Tillsvidare 40%.
Tillträde från den 12:e augusti 2021
Mer information om Hemmestaskolan finns på skolans hemsida: https://www.varmdo.se/skolwebbar/hemmestaskolan

Vill du veta mer
är du välkommen att kontakta:
Annmarie Antonsson Brandt (biträdande rektor) 08-570 487 00 eller
Joakim Wiklund (rektor) 08-570 487 10

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.