Varje dag går cirka 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö Skärgårdsskola finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns; att utveckla våra yngre medborgare.

Vår vision är att eleven ska nå framgång med LUST - Lärande, Utveckling, Struktur och Trygghet.

Brinner du för att laga god och näringsrik mat till våra elever? Värmdö Skärgårdsskolas Runmaröavdelning har en restaurang som tillagar välsmakande mat varje skoldag till skolan och förskolan och även till Sandhamns förskola. Att du tycker om att arbeta med och runt unga människor är en självklarhet, liksom ditt intresse för mat och matlagning.
I rollen som kock ansvarar du för alla beställningar utifrån en given budget. Du följer kommunens kostpolicy och ansvarar för egenkontrollen. Förutom luncherna, ansvarar du för att ta emot och servera eleverna frukost. Du tillagar även specialkost till eventuella allergiker.

Vi söker dig som är utbildad kock, samt har kunskap och erfarenhet av skolmat. Du ska även ha kunskap om de svenska näringsrekommendationerna för målgruppen. Kunskap och erfarenhet av diet- och allergimatlagning är ett krav. Du har intresse av att utveckla verksamheten samt har grundläggande och dokumenterade kunskaper om livsmedelslagen såsom livsmedelshygien och HACCP. I tjänsten ingår städ av matsalens lokaler.
Vidare har du goda datorkunskaper då informationsflöde, dokumenthantering, beställning med mera hanteras via dator. Du är ordningsam, har god kommunikationsförmåga, kan hantera flera saker samtidigt, är stresstålig samt har en positiv människosyn. Du kan även prata med barn i alla åldrar, är glad och verbal och kan naturligtvis laga fantastisk god mat. Du behöver kunna tala och läsa på svenska och ska kunna kommunicera matsedelns innehåll. Du bör även klara tunga lyft, då det kan förekomma. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.
Värmdö Skärgårdsskola är en F-9-skola med ca 380 elever som består av skolenheter på Djurö, som ligger på fastlandet, samt på Möja, Runmarö och Svartsö i Stockholms skärgård. Skolans geografiska område börjar vid Fågelbrolandet i Strömma, sträcker sig ut mot havet och omfattar alla öar utan broförbindelse. Du kommer att jobba på Runmarö, där vi har ca 25 elever i åk 1-8 och 6 barn i förskolan.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan snarast, dock senast 19 januari 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta skolintendent Mia Zambon, 08-570 48601. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mer info
Kontaktperson Värmdö Kommun
Telefon 08-57047000
Område Värmdö
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Övrigt, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.